30 september 2012

Fotoshoot

Selv med gips kan man ta litt av på fotofronten. Særlig når fotoobjektet er nydelig, bare tre uker gammelt, og ligger (nesten) helt, helt stille.

Lille Sigrid er våre beste venners lille, nye, velkomne familiemedlem, og hun tok med seg familien sin hit forrige helg så vi kunne kose, holde, snuse, skravle og fotografere. For en lykke å ha sånne mennesker rundt seg!

Mammaen Gøril og jeg har en lang fotohistorie sammen, men dette var - tro det eller ei - første gang vi har rigget til fotoshoot. Hvorfor i huleste gjorde vi ikke det for fire år siden da vi var i permisjon samtidig med forrige barn? Det var jo så moro!













Sigrid oppførte seg eksemplarisk hele tiden, til tross for at vi (etter de mannlige tilstedeværendes utsagn) var skikkelig slemme mot henne. Ja, for det er jo rimelig ufint å putte noen på et mykt, mykt gotlandsfår og tulle dem inn i et nøstebarnpledd. Jeg ville protestert, helt klart! 



Tøyseklumpen Tellef (alias «Tullef») ville også bli tatt bilde av. 
Klabern!  

Takk for besøket, kjære venner. Kom snart igjen!

7 kommentarer:

hurlumhei sa...

Nydelig! Både baby og bilder. Og fireåring.

Beredilla sa...

Eitt ord: NYDELEG!

Unknown sa...

Nydelige nyfødtbilder! Ikke alltid så lett når de har blitt så "gamle", men det klarte du jo med glans :)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ahhh, nyydelige bilder!!!
Spennende fototanker hos meg ;)
85mm blir nok det neste jeg kommer til å investere i også, hører det er mange som synes komboen 50mm og 85mm er uslåelig ;) Men dumt om det er noe med fokusen din da! Kjedelig å ikke få brukt objektivet med èn gang :/

Klemmer

Strikkedoktor'n sa...

Så nydelige bilder! Glad for at jeg fant bloggen din :-)

Irene - Fra slott til kott sa...

Så flotte bilder da :)
Hilsen Irene

Kristin sa...

Så nydelige bilder. Det er jo NESTEN så man får lyst på baby igjen - men bare nesten:) Men jammen er de deilige å låne og snuse på!