17 oktober 2010

Bruktmarked på Disen Gård

I går kveld vinket lillebror og jeg hadet til storebror og papsen oppe ved branntårnet på Kjerringhøgda i Enebakk. De har sovet i skogen i natt, mens jeg og lillebror har vært hjemme pga pensumplikter (jeg) og løs mage (lillebror). Men i dag gikk vi ut i det nydelige høstværet for å leke, og siden jeg visste det skulle være bruktmarked på Disen Gård klokka tolv, gikk vi til lekeplassen der oppe i halv tolv-tiden.




Og jammen hadde de ikke åpnet alt. Og hva sto vel rett utenfor enn en ettertraktet tripptrappstol til den nette sum av 150,- ? Jeg fikk heldigvis kjøpt den med det samme og forsikret meg om at den ikke ville bli solgt om igjen selv om jeg gikk inn.

Og inne: Legoveiplater! Først skulle de ha 20 kroner stykket - det syntes jeg var for dyrt. Men jeg fikk 10 stykker for 50,-. Etter at de fortalte at de koster 60 kroner stykket i butikken skjønte jeg jo at dette var et kupp. Men da fikk jeg ikke kjøpe flere til den prisen, gitt. Og ti plater var jo egentlig mer enn nok. :)

Og kuleramme til 15 kroner. Fine plastperler og herlig rødt stativ!
Så nå er det bare å sette seg ned med pensumboka igjen mens Tellef sover og vente på at de to største guttene skal dukke opp, proppfulle av spennende inntrykk og røverhistorier fra natten på toppen av det himmelhøye berget...

11 kommentarer:

g u r o sa...

Så deilig med sol og leikeplass og bruktmarked (og telttur i skogen!!)...

Syns bloggen din er kjempefin, med koseleg tekst og fin-fine bilder, så no la eg deg til i bloggrollen min. Hit vil eg komme innom litt oftare!

Takk for at du deler!
:) Klem

Fabrikken sa...

Høres ut som en perfekt dag :) Også så fine kupp du hadde gjort. Tripptrapp til 150 var jo et skikkelig røverkjøp. Loppemarked er gøy :)

Fortsatt god søndag

Lene

Daria sa...

åh så fine ting dere har fått tak i:) lykke til med pensum å løsmage:)

Smygfisken sa...

kult med billig tripp-trapp, lekeplater og kuleramme! Kuleramme er faktisk noe av det "leketøyet" jeg husker best fra da jeg var liten! En investering for livet!

Cloudberry sa...

Å de legoplatene hadde blitt populære her i gården :) Skulle ønske jeg kom over slike kupp ;)
Har en award til deg i bloggen min :)
Ha en fin helg!

Gunn sa...

For en herlig kuleramme! Har sett at Tripp Trapp-stolene blir bare dyrere og dyrere, så stod faktisk å vurderte å handle meg en sånn på sist loppis..sånn til framtidig bruk :) Men den ble stående igjen, tror det hadde vært en hjemme som hadde blitt litt skeptisk om jeg hadde kommet hjem med en barnestol, hehe.

Gratulerer så mye med å komme inn på Westerdals!

Anne Marie sa...

Tripp trapp stol og kuleramme, det er hva jeg kaller et varp!

Oda Sofie sa...

Ja-a, men nå går de ut av produksjon, så hvis du vil ha, må du komme og besøke meg på jobben min fort som svint! ;) Kronespillvarianten er jo klart den kuleste, men nå er det bare oransje igjen!

an-magritt sa...

Hei pus.

Jeg har ett innlegg i min blogg i dag, som jeg trenger noen råd og tanker rundt. Om du kunne tenke deg å ta turen innom og legge igjen ett par ord, så hadde jeg blitt veldig, veldig glad.

:)

Ha en fin dag!
Klem fra An-Magritt

Snedig Snelle sa...

Det va fine funn! :-)
Tror eg har glemt å sei at det ligge ein award te deg inne hos meg.

Ha ein fin dag! :-)

Snedig Snelle sa...

Det va fine funn! :-)
Tror eg har glemt å sei at det ligge ein award te deg inne hos meg.

Ha ein fin dag! :-)