10 oktober 2012

Makeover: Kjøkkendetaljer

God onsdagskveld!

Og takk for alle kommentarene på soveromsinnlegget, det var kjempehyggelig! Godt å høre at det er flere enn meg som synes at rommet var litt vel... blått! Kun to av fire skapdører er ferdigmalt, så det drøyer nok enda litt lenger før jeg får vist det frem. 

Her hos smileullfamilien har det vært et par rolige dager. Lillebror, som fremdeles ikke har noen barnehageplass (sukk!) og som kjeder seg halvt ihjel sammen med pasient-mora si, fikk et etterlengtet avbrekk hos farmor og farfar i Larvik. Storebror er på skolen, og far har vært på jobb. Så da har jeg fått tatt det veldig med ro med beinet høyt, surfet etter oppussingsinspirasjon, puslet og ryddet litt i den grad det går an når man går på krykker, og tatt litt bilder på kjøkkenet. 


Eva Solo grytelapper (er det bare jeg som synes de er litt vanskelige å bruke?) og herlig kjøkkenhåndkle heklet av Stina med Oppskjørta-bloggen.) 

Vi holder på å male skapdørene fremdeles, men inntil de er ferdige (kanskje snaaaaart?) får dere heller se bilder av andre ting... Som jeg har fortalt før, har vi bare mini-oppusset kjøkkenet: Revet ned overskap, malt alt hvitt, og hengt opp åpne IKEA-hyller og billigste mulige ventilatorhette. Alt av skap er foreløpig som det var. Den o-så-nydelige benkeplata i bjørkelaminat likeså... Denne gamle skuffen kjøpte jeg for et par år siden på den nå nedlagte butikken Purpur i Birkelunden i Oslo. Savner Purpur! Har heldigvis to sånne fine, gamle, grå skuffer. :) Denne brukes for tiden til oljer og eddik. 
Cathrineholm-kasserollen har jeg hatt i mange år. Den er fortsatt i daglig bruk! Gryteunderlaget til høyre er fra IKEA og ligger fremme hele tiden. Genialt! 
Den brune, fine krukka har jeg arvet fra mitt barndomshjem - jeg har hatt den siden jeg flyttet hjemmefra for fjorten år siden. Det samme med den røde hull-øsa og et par andre kjøkkenredskaper. Kjekt med noen sånne gjengangere! De passer kanskje ikke alltid inn i trendbildet, men hei - de må jo få være med... 

Kanskje vi får malt skapdører i morgen, da? Det er lov til å håpe... ;-) 
Ønsker alle en kjempefin onsdagskveld. Jeg skal ligge på sofaen med beinet høyt og nyte det støv-og-smulefrie huset mitt som mine snille svigerforeldre har sørget for nå i ettermiddag! 7 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så mange flotte detaljer :)

Frøken og Fru sa...

ble følger med det samme , så utrulig kjekk blogg du har :)
masse inspirasjon!

Henriette

ha ein fin kveld.

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Nå har jeg jammen sittet og lest i bloggen din i snart en time, var ikke lett å stoppe! Jeg legger meg sporenstreks som følger, og gleder meg til å se hvordan det nye hjemmet deres tar form :)

Ugla sa...

Jeg kvitta meg med Eva solo gryteklutene, fikk aldri dreisen på dem, men de var enkle å vaske da.

Fairy Nuf sa...

Tusen takk for fin kommentar på bloggen min. Har ikke oppdaget bloggen din før nå, men her var det jammen mye fint. Og så er du grafisk designer slik som meg. Arti:) Har lagt meg til som følger og gleder meg til å lese/se mere fra deg

Klem fra Ingrid

MøbelPøbel sa...

Fiine kjøkkendetaljer:) Du er rå bak kamera!
..Og så er jeg spent på soverommet..Hvor mange kvm er det egentlig?! Her måtte vi måtte dele det store foreldresoverommet i to barnerom når lillemor kom. Det var rett og slett ikke nok rom;)

cara mengobati Wasir sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.