10 oktober 2011

I løv høst

Jeg kan ikke for det, jeg klarer ikke la være å leke i løvet. 





Høsten må gjerne vare lenge, lenge for min del. Selv om jeg liker vinteren også. 



Lysslynge fra Granit. 

På skoleprogrammet for denne og neste uke står magasinjobbing. Jeg skal lage et magasin om håndlaget grafisk design. Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal gjøre det. Det må bli taktilt og manuelt. Og det skal handle om inspirerende grafiske designere som ikke er redde for at håndlagde prosjekter tar lang tid. 

Har du sett noe inspirerende, håndlaget grafisk design i det siste? 

Her er et par inspirerende linker: 




5 kommentarer:

Silje sa...

Høsten er den fineste årstiden! I går gikk jeg søndagstur i høljende vær, med oljetøyet på. Helt stille og fredelig, ikke en sjel møtte jeg på min vei. Fantastisk! I tillegg gifter jeg meg neste høst og jeg samler og presser løv nå, for harde livet til da! :D

Marina sa...

Jeg elsker simpelthen også bare efteråret og ligesom dig kan jeg heller ikke lade være med at lege når jeg ser det smukke løv.

Spirello sa...

Jeg liker også høsten godt:) Det er en deilig tid uten store forventninger i forhold til været, og hva skal gjøre syns jeg. (tenker på i forhold til sommeren, hvor i hvertfall vi forventer sol, varme og bading) Om høsten er det supert med sol, og ganske fint med vind og regn også:)

Nemo sa...

Høsten er kjempefin - i både farger og telysforbruk. :) Vi samler kastanjer når vi er ute på tur, og de pynter opp, på en veldig enkel måte.

Ang. grafiske designere som gjerne gjør ting for hånd, kan jeg tipse om en tidligere Westerdals-kar ved navn Remi Juliebø (http://painbucket.blogspot.com/search/label/illustration) - han er utrolig flink! (Litt i samme stil som den andre linken du la ut.)

Kristin Kreativius sa...

helt enig! En må liksom trampe i løvet! Swosj, swosj, swosj! Har nettopp lest Mamma, og du, for et herlig hjem du har:)

god helg!