09 mai 2011

Utklipp og drømmer

Vi fant det absolutte drømmehuset i helgen. Bare et år eller to for tidlig. Det er selvfølgelig litt upraktisk. Særlig siden vi ikke kan flytte nå, og ikke har råd til å sitte på to hus i halvannet år. Så det må rett og slett bli noen andres drømmehus, hvor mye det enn smerter hjertet å la denne glassverandaen, de gamle epletrærne og utsikten til sjøen fare.

Kanalveien i Tønsberg. Bilde fra finn.no.

Men drømme, det er lov! Og lage lister over hva som er viktig i en husjakt, det er lov. Og ikke minst: Samle ideer og planlegge. Så i kveld lurer jeg på:

Hvordan oppbevarer dere lure ideer? 

I tre hyllemeter med interiørblader, som meg? Sånn at dere må bla dere gjennom samtlige blader når dere leter etter noe? Eller klipper dere og setter i perm? Jeg har litt klippeangst... Vurderer fargekopi av alle interessante sider. Men det kan jo bli dyrt i lengden. Tør jeg å kaste det som ikke er interessant akkurat nå? Tenk om det blir interessant senere? Argh, så mange ting å tenke på!


Bildet er av det første Family Living jeg kjøpte. Er det mulig å klippe i Family Living? Jeg tror ikke egentlig det...

9 kommentarer:

Monstermønster sa...

Vakkert! Mne når man er i husmodus, så dukker det flere drømmehus opp, jeg lover!

Gunn sa...

Tror også det kommer flere drømmehus..så absolutt!!

Klarer ikke å klippe i interiørblader jeg, men tror det er like greit. Skal nå litt innsats til for å få de inn i en utklippsbok etterpå og ;)

Men det blir spennende å se om det er noen andre som har noen bra tips, kan bli litt mye blader etterhvert :)

Lykkelinn sa...

Nydelig hus! Ikke så lett å la sånne drømmer gå fra seg, men kanskje må man bare stole på at skjebnen har noe annet i vente for en.

... vi hadde et drømmehus i hjembygda, som plutselig ble til salgs uten at det passet for oss å kjøpe det. I ettertid viste det seg at de som kjøpte det måtte pusse opp og fikse for mange millioner, så kanskje skjebnen egentlig bare var snill mot oss?

Her rives/klippes ting ut av blader, og legges i bunker eller settes i kassetter. Sorterer innimellom og setter det i permer etterhvert, men synes det er vanskelig å kaste noe. Har feks et utklipp fra Se&Hør der Anette Bøe (av alle...) arrangerer piratfest... Tenkte at det kan vi jo gjøre en gang, men tror utklippet er mer enn ti år gammelt... ;)

Datt sa...

Deilig å drømme.... Sukk....

mama sa...

Vakkert hus, men noen ganger er det ikke meningen...

Jeg har akkurat oppdaget idesamlings- og inspirasjonsverktøyet for meg. Ta en titt innom og se hvis du vil!

www.mamalaga.no

Hildemiho sa...

sukk....nettopp derfro tør jeg ikke se på hus på finn...er redd for å finne drømmehuset, og skal ikke flytte nå...hihi men det er jo fantastisk å drømme da.
har i grunnen ingen gode ideer, har ikke turt å klippe i bladene jeg heller. jeg bretter gjerne en flik ned på de sidene jeg liker - en det skal nå likevel litt til å finne akkurat den siden jeg lette etter i alle de lassene med blader. man bør kanskje ha en bok der man skriver ned hvor man fant ideen/det man likte...og så ha såpass system i blader at man kan finne tilbake dit. hm...

Maren sa...

Jeg skjærer sider ut med hobbykniv og så setter jeg dem inn i rinperm. Skilleark foreløbig klarer å skille ulike tema.

De fleste Family Living kan man IKKE klippe i.. men noen er kjedelige og man kan kvitte seg med dem

Jeg har rett og slett ikke plass til alt jeg

De fineste utklippene får komme i plastmapper :D

Er det en liten notis på siden som er spennende sparer jeg hele siden... klipper ikke

Trådsnella sa...

For et vakkert hus!
Skjønner godt at det er kjipt å la det fare!

Phu her flyyyter det med magasiner. kaster aldri og klipper heller aldri i dem. TENK om det er noe spennende på baksiden av det man klipper ut da.. Nei bladene får være som de er!

g u r o sa...

Knallfint hus... Åh, eg vil også ha eit slikt! Men enn så lenge skal eg kose meg i rekkehuset vårt!

Irriterer meg over trøblete blogger no, og håpar gårsdagens blogglotteriinnlegg kjem tilbake. Det har nemleg blitt borte.. Det er mulig du må komme tilbake og skrive navnet ditt på nokre nye lodd...

Ha ein fortreffeleg fredagskveld!