31 mai 2011

Primærfarger og avsløringer

Slitte lekeplasser er gjerne gode steder å nyte litt primærfarger. Vi har opptil flere sånne i umiddelbar nærhet. Denne er min favoritt: Like ved siden av den veldig trivelige Kaffe og brød på Disen. Der kan jeg nyte en kopp superdupergod kaffe mens guttene leker. Og akkurat nå blomstrer syrinene og lager et lite rom rundt hele lekeplassen.


Jeg har fått en hyggelig award fra Eva Mari med bloggen Eva Maris! Tusen, tusen takk. Jeg blir ofte litt stressa av awarder fordi jeg blir redd folk synes det er stress å skulle levere den videre (ond sirkel!), men jeg tar den til meg og lar det være opp til den enkelte leser å bringe den videre. :)


Med på kjøpet følger det at jeg skal fortelle åtte ting om meg selv. 

1. Dataskjermen min er dobbelt så stor som TV-en. 
2. Jeg fikser ikke metallsmykker, men er veldig glad i plastic fantastic. 
3. Jeg har fobi mot å skrive på linjert papir. Det føles hemmende. Vil helst ha ulinjert. Hvis det skal være linjer, bør det være lyse linjer mot farget bakgrunn. 
4. Jeg liker ikke brunost. 
5. Jeg har nesten ingen svarte klær (men øver meg. Innser at det noen ganger er på sin plass.)
6. Må ha kaffe hver dag. 
7. Er veldig glad i skjørt og kjoler, men ender oftest opp i bukser. 
8. Blir inspirert av blogger i de forskjelligste stiler. Mest de som har sin helt egen stil. 

For tiden er det full fres på skolen med innspurt til Utbrudd, Westerdals sin utstilling som skjer om to uker. Jeg skal stille ut maskoten min Priorita og alt jeg har laget som tar utgangspunkt i henne. Innen den tid skal alt ferdigstilles, finpusses og printes, og enda flere gode ideer bør utføres. Med andre ord: Nok å gjøre!

5 kommentarer:

by camilla jin sa...

Det som er artig med sånne awarder, er at folk skriver så overraskende ting om seg selv, og ofte ting som man kjenner seg igjen i. Vi to har f.eks til felles at vi trenger kaffe hver dag, og selv om jeg også er glad i kjoler og skjørt, ender jeg som regel opp i en bukse ;)

Lykke til med siste innspurt før utstillingen!

klem, c

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

gøy å få vite litt mer om deg. Og tusen tusen takk for linken. Siden falt VELDIG i smak! woop woop! Lykke til i forberedelsene mot utstillingen. Den har jeg lyst å få med meg, da må du legge ut info her ;D

Guro sa...

Jeg skulle bare innom deg idag for å si at jeg er sååå glad for at du blogger. Savnet deg i bloggverdenen i en periode da du ikke blogget. Også har jeg jo tenkt flere ganger at det er jammen bra du blogger igjen, men jeg har jo ikke sagt det til deg Ü Jeg, som deg, blir veldig stressa av slike awarder. Kanskje burde jeg ikke være så redd for å være personlig på bloggen min? Hmm....

Louise sa...

Kjenner til den award-følelsen jeg også, men det er litt gøy å få vite mer om menneskene bak de ulike bloggene da. Jeg liker også egentlig skjørt best, men etter at jeg fikk barn har det blitt mest bukser på meg.

Gøy hvis du også lager polkadott-innlegg altså. Og den fluesoppen har jeg kjøpt på Outland i Østbanehallen (nørdebutikk), etter tips fra Med et lekent sinn. Der har de masse godteri i SuperMario/Nintendo metall bokser, ala sopper, stjerner, konsoller osv. Kjempekule!

Ha en fin dag, og lykke til med utstilling:-)

Datt sa...

Hæhæ, kuleste maskoten!