16 mai 2011

Høytidsfarger


Flagget er strøket og bunadene plukket frem. Huset er tilnærmet bomba etter helgens kanoeventyr, men hva gjør vel det? Vi gleder oss til å feire 17. mai sammen med farmor og farfar.



I anledning nasjonaldagen bringer jeg naturligvis et knippe bilder av rødt, hvitt og blått, her representert ved litt rot i gangen. Thor Andreas og jeg padlet Nordmarka på langs i helgen. Det vil si, vi padlet den stort sett i løpet av hele lørdag. Bare Mylla gjorde vi unna på fredag kveld. Det var en fantastisk fin tur, men i ettertid ville vi nok valgt en annen rute mot slutten slik at vi slapp å bære kano i en kilometer på skiløype (ikke sti!) i mørket. Nok om det for denne gang.


Grete Prytz Kittelsen foretrakk selv denne dekoren på sine Cathrineholm-boller fremfor lotus-mønsteret. Jeg synes også denne er fantastisk vakker.




God nasjonaldag, alle sammen!

6 kommentarer:

Høytrykk sa...

Fine bilder! Så heldig du er som har så fine Cathrineholmboller. Den kanoturen hørtes veldig strabasiøs ut...

Ha en fin feiring i morgen! Hipp hurra! :)

Unknown sa...

Finfint! Kos dere litt for meg i morra ogsaa da, her blir det bare rapportskriving! Klem!

Lykkelinn sa...

Gratulerer med dagen i morgen - jeg fikk skikkelig nasjonalfølelse her jeg nå!

Her blir feiringen enkel: ligge på sofaen og knipe igjen alt jeg kan for å unngå fødsel. Småfrøknene skal nemlig få litt hjelp ut i verden, og da er det fint om de kan vente til alt er klart, hehe. Vi har valgt å holde selve datoen hemmelig, men hvis mannen din er på jobb denne uka får han holde utkikk etter meg! ;)

Datt sa...

Hæppi 17. mai! ;)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så fine detaljer!!!

God feiring til dere!!

Klem fra Stine

Louise sa...

Flotte boller!
God 17 mai til deg:-)