22 mai 2013

Vaskerom og kontor: Før-bilder


Ikke helt ferdig med før-bildene enda!  


Til nå har vaskerommet sett slik ut. Bildet er tatt fra døra mot dagens pikeværelse. Den døra stenges igjen, og veggen flyttes litt innover i pikeværelset slik at vaskerommet blir omtrent en halvmeter større. Her river vi alt unntatt vinduet. :-) Det skal isoleres, og så blir det varmekabler på gulvet. Det blir fint, for rett under her er det kald kjeller. På gulvet blir det fliser i sjakkmønstret svart og hvit, og sannsynligvis en lys, lys mintfarge på veggen. Og benkeskap langs begge langveggene. 


Dette bildet viser litt bedre størrelsen på rommet. Det ser jo supersvært ut på det andre bildet, men det skyldes bare et typisk vidvinkel-triks. ;-) Det blir altså ca 2 m2 større til slutt. 


Når skyvedøra til badet stenges igjen, blir det hull i veggen på kontoret. Derfor har vi ryddet ut nesten alt herfra også, og så skal vi rive ned de myke veggplatene, stenge hullet, legge gipsplater, slipe og male gulvet, male veggene og liste på nytt. Det blir fint å slippe gjennomgang til badet gjennom kontoret! 

Vi har med andre ord en og annen ting å henge fingrene i for tida. Fint, da, at mamma mente at skvallerkålen bare skulle sprøytes og ellers få være i fred noen uker! 

Ingen kommentarer: