21 mai 2013

Hadet på badet, badet!

Tadaaaaa!

I dag rykket håndverkerne inn, og bad, vaskerom, pikeværelse og kjøkkengang skal til pers i løpet av den nærmeste halvannen måneden. Det blir en sjau mens det står på, men det kommer til å bli innmari bra til slutt! I dag fikk jeg låne hørselsvern mens det sto på som verst, men i morgen tar de strømmen også – da rømmer jeg fra hjemmekontoret og åker til storbyen for et par møter...

Noen før-bilder er på sin plass, og så får vi se hvor lang tid det tar før etter-bildene dukker opp! Foreløpig er det mest plast og byggestøv...






Her er badet i dag. Skyvedøren mellom gangen og kontoret stenges, og det kommer ny dør mot bakgangen – omtrent der jeg tar bildet. 


Toalettet blir der det er i dag. Til høyre fra vinduet og innover blir det innebygd baderomsmøbel, mens dusjen kommer omtrent der servanten er i dag. Veggen som servantskapet henger på rives, og da ser vi rett inn i... 


... dette rommet, og ut av vinduet. (Sammenlign skråvinkelen på taket, så ser du hvilken vei rommet er orientert i forhold til badet.) 

Under vinduet kommer det badekar. :-) 

Disse bilene tok jeg i dag tidlig idet håndverkerne rykket inn. Og slik ser det ut nå, etter at de har gått amok med rivemusklene:


Ikke rart jeg trengte hørselsvern! 

Her er det gamle badet til høyre (med skyvedøra) og pikeværelset til venstre. Vi ser jo allerede nå at det kommer til å bli fantastisk å ha lysinnfall fra to sider på badet. HURRA! 


I og med at det er uinnredet kjeller (en gammel innebygd garasje) like under begge rommene, er det heldigvis ikke noe problem å flytte på røropplegget. 


Se den lekre femtitallstapeten som dukket opp under mange lag med maling og tapet! <3 dagens="" i="" inn="" jo="" med="" motebilde="" nbsp="" p="" pasteller.="" rett="" sklir="" st="" vede="">

I og med at resten av huset bærer preg av at vi plutselig har fire rom mindre å boltre oss på, er det ikke så mye annet å blogge om om dagen... Klesvask i stua, langkost i gangen og mac på spisestuebordet føles ikke som noe veldig bloggverdig, dessverre. 

Men nå: Klesbretting og Grey´s! So long! ;-) 








7 kommentarer:

Høytrykk sa...

Ååå, så spennende! Gleder meg til å se mer!

Syrinveien 3 sa...

Lykke til! Gleder meg til å se! Jeg må vente helt til juli før vi kan ta fatt, dessverre....

Sissel sa...

Så spennende! Gleder meg til å se "etter"-bildene!

Strikkedoktor'n sa...

Dette blir jo kjempespennende:-) Lykke til, jeg gleder meg også til etter-bilder!

Unknown sa...

Dette må bli et drømmebad. Gleder meg til å se. D

ReVinyl sa...

Ups!
Hjalp det med hørselvern da?

Synes det er så fasinerende jeg. At de kan bare rive alt, så det ser helt forferdelig ut - og så bygge det opp igjen til noe veldig vakkert.

Gleder meg til å se!
Lykke til videre med trangboing og oppussing!

So long...

game pc terbaru sa...

Saya juga baca artikel kakak mengenai :
jual obat pemutih gigi
cara cepat menurunkan berat badan setelah melahirkan
obat ambeien mujarab
tips menyembuhkan ambeien dari ustad danu
menyembuhkan ambeien secara alami
masalah seksual yang sering dialami pria
cara membesarkan mr p
obat herbal kosmetik
obat pelangsing badan
jual obat vimax original