23 februar 2013

Luxo love

I lengre tid har jeg ønsket meg ny arbeidslampe til kontoret. Det har vi nemlig aldri hatt, og godt arbeidslys har derfor vært mangelvare. Jeg har stått med nød-lampe i hendene på IKEA et par ganger, men satt den fra meg i visshet om at dersom jeg først kjøper en nød-lampe, har den en tendens til å bli svært så permanent.


Og så! Hurra! Så fikk jeg bursdagspenger av mamma som bidrag til arbeidslampe. Da bar det rett til Illums bolighus for å handle Luxo. Ikke bare gir den veldig godt arbeidslys. Den er også veldig fin å se på. Og sannsynligvis kommer den til å vare resten av livet. Det er jo tre fine ting på en gang, det.




  



Og som om ikke dette var nok, har jeg til og med hatt vinnerlykke i det siste. Sjekk ut siste nummer av KK living – mest fordi det er et skikkelig inspirerende blad, og litt fordi du kan få gleden av å klippe ut dette lille bildet av meg under og henge på kjøleskapet eller noe.

Liker særlig at «fineste hjemmekontor» står i hermetegn. Og at jeg får kaffemaskin. Nam!



 

Oops. Jeg har visst blitt en sånn som poster ørten bilder av den samme tingen fra forskjellige vinkler. 
Flaks for deg at den ene tingen er en ganske fin ting. 

Jeg har dessuten vunnet en S U P E R F I N poster hos søte og knalldyktige An-Magritt. Den gleder jeg meg veldig til å både henge opp og vise frem fra alle bauger og kanter (fortrinnsvis forsiden). Den må bare få ramme først, og siden det var tomt på IKEA, kan det jo ta litt tid. Men An-Magritt: Den er kommet vel fram. Tusen, tusen takk! :-) 


5 kommentarer:

Unknown sa...

Å, lekker lampe. Kan godt se den fra mange vinkler. Så fin blogg du har. Jeg vil jammen følge med. God lørdag. Hilsen Drude
Ps. Skulle ønske jeg slapp å bevise at jeg ikke er en robot.

Lillekatt sa...

Hi hi, går greit med mange bilder, for jeg smiler så veldig av teksten!! Du skriver så...lystig? Kan man si det? Uten å være 90 år? Tja! Uansett, lampa ER jo særs fin!!

Klem

Nennes sa...

Superkul, er jo flott med flere vinkler :)

Heldig du :)

Ha en flott helg videre, klem :)

PillePalle sa...

Finfin lampe!

Marthe sa...

Hurra for fin lampe, det var jammen greit å la være den nød-lampa. Kjenner til problemet, disse nød-tingene har en tendens til å bli værende.

Og HURRA for "fineste hjemmekontor", i hermetegn må vite;) Jeg skal sporenstrekt kjøpe KK Living, elsker det bladet!

Ha en fin dag!