15 januar 2013

Stringent på kjøkkenet

Jeg synes kjøkkenet begynner å dra seg til, jeg.
Okei, det har ikke automatisk smulefjerner.
Og vinduene trekker en god del.
Men maten smaker noenlunde greit der.
Hyllene fungerer veldig fint.
Det er plass til tingene våre.
Utsikt til hagen har vi.
Og nå har vi fått opp String-hylla vi fikk av mamma til jul også.

Nesten synd vi har tenkt til å pusse opp hele stasen!


Her får Figgjosamlingen stå helt i fred.

 


  











Når det er sagt, så begynner jeg å bli rimelig lei av å løpe opp til andre etasje for å ordne opp hver gang sikringen går. Og det er ganske ofte. Hvem fant på å ha komfyr, oppvaskmaskin og varmtvannstank på samme kurs? På samme bittelille kurs? I alle fall ikke vi.


Bill.mrk. "måtte supplere med hybelkomfyr på julaften" 


PS: Ser forresten også frem til ettgrepsarmatur. 
Og å kunne åpne opp oppvaskmaskina uten å krasje i stakkaren som sitter ved bordet like ved. 

8 kommentarer:

Torill sa...

Høres ut som det må komme fagfolk på besøk. Utrulig irriterande og ikkje kunne lage seg mat og ha på oppvaskmaskina samstundes f.eks. Eller berre dusje ein person pr 12 timar...

Fint hadde du fått det iallefall :-)

MøbelPøbel sa...

Lekre lekre detaljer!
..Og så string da..Heldiggrisen!
Ser vi har lik brødrister/vannkoker også:)
Er kjent med et kjøkken som skranter..I fem vintre måtte vi ut på badet for å tappe vann i vasken.Røret på kjøkkenet hadde fryst..Ikke bra!
Lykke til med planlegging:)

Kristine - Et Nytt Kapittel sa...

Så fint du har det! Stringhylla var veldig fin, den er en favoritt her i huset også! Sidebordet ditt var også veldig fint, har ett i svart, men syns det er så vanskelig å "style" den, hehe ;)

fin uke til deg!

klem Kristine

Blåbærlina sa...

nydelige bilder, så mange fine ting og detaljer! fin samling i den stilige hylla :O)

Datt sa...

Suuukk, nydeligste hylla, fikk ikke slik av julenissen jeg! :P

Elisa sa...

Eg ramla tilfeldigvis innom deg i dag, så fin blogg!

Alltid godt å ha eit kjøkken som er på stell, då blir liksom kvardagen litt lettare. Me har eit gammelt hus under oppussing, der var heile 1. etasjen på ein og same kurs, inkludert bad og kjøkken... Heldigvis har me for tida ein kjempeflink elektrikar som går der og ordnar alt for oss, mens han ristar på hovudet over tidligare eigarar.

Lin K sa...

Jeg synes du har fått utrolig mye ut av det midlertidige kjøkkenet! Stringhylla med samlingen er jo bærre lekker :) Skjønner godt at det er lettere håpløst med sikringer som ryker hele tiden. Hybelkomfyr i tillegg (på en annen kurs regner jeg med...) er utrolig kjekt på dager med store middager.

I den første hybelen vi bodde i var kjøkkenet egentlig en liten bod uten vindu på innsiden av badet. Vi måtte tappe vann i en balje på badet for å vaske opp i, og kjøkkenbenken var toppen av kjøleskapet... Etter det har det blitt sånn at hvis jeg har irritert meg over noe på kjøkkenet, tenker jeg bare på det første - og så blir etterhvert annet et drømmekjøkken ;)

Ha en fin helg!

Dynamisk Salong sa...

Wow! For noen nydelige bilder du tar! :-) Kom over bloggen din helt tilfeldig her nå, men gjett om jeg skal tilbake hit! For et koselig og kreativt hjem. Falt pladask for stringhylla di ovenfor med Figgjosamlingen. God onsdagskeld til deg. -Beate-