12 november 2012

Hot stuff

Det er grått i november, og det merkes. Men det finnes lyse, fine dager innimellom. I dag gikk det an å ta bilder inne mens vi lagde middag – og det er en stund siden sist. Digg med sol, rett og slett.

Vi går og venter på sofaen vi har bestilt til stua, og jeg innbiller meg at så snart den er på plass, vil den utløse et dominoras av brikker som skal falle på plass innendørs. Først og fremst med tanke på bilder. Men noen bilder får jeg hengt opp allikevel, som på kjøkkenet. Det er liksom ikke tvil om hvor dette bildet må henge.



På kjøkkenet. Som før. 
Kjøpt på Etsy for to år siden. Jeg husker ikke navnet på selgeren, 
men det er en tjekker (?) som heter Jan (?)

Nå er det et par hektiske jobbedager for meg mens lillebror og papsen steller hjemme i hus og hage. Jeg krysser fingrene for mer finevær så de får kost seg ute i sola! 




4 kommentarer:

Lene sa...

Fin plakat! Jepp -riktig. http://www.etsy.com/shop/handz?ref=pr_shop_more

:-)

Lin K sa...

Ja, det kan jammen være vanskelig å få godt fotolys inne for tiden. Når det først dukker opp forsvinner det jo før man får fram kameraet ;)

Det trykket har jeg også :) Det er laget av Jan Scacelik. Jeg vant mitt hos Åpent hus for en tid tilbake, og er veldig glad i det. Ønsker meg et med Vespa på også!

Ha en fin uke!

Klem Linnette

MøbelPøbel sa...

Det bildet er så kult!
..perfekt på kjøkkenet ja:)

Guro sa...

Liker de posterene! Egentlig nesten alle til denne selgeren (http://www.etsy.com/shop/handz?ref=seller_info)
Det blir fint hjemme hos dere!