20 november 2012

Fiskefint

Pappa var på veldig koselig besøk fra Ålesund for et par uker siden, og ble nesten en hel uke. Vi storkoste oss, hele gjengen! Og papsen hadde til og med presang som han hadde funnet i en eske i et kott: Noen deler til fine Clupea fra Figgjo, som han vet at jeg samler på! Hurra! Eggeglassene er kjempefine, sukkerskålen og syltetøyskålen med lokk likeså.




Av andre interiørrelaterte gjøremål skal Tellef og jeg straks ta mål av det lille badet oppe for å finne ut hvor stort dusjkabinett vi skal prøve å få satt inn der. Badet er helt greit (selv om vi kanskje ikke ville gått for lysegule fliser!) og har allerede dusj, men siden det er dusjing rett på flisene, vil vi øke badets levetid med et kabinett. 

Badet i hovedetasjen, derimot, det rykker stadig nærmere en totalrenovering. Og vi får ta badet i første omgang, så får vi se hvor stor budsjettposten til kjøkkenet blir etter at badet er ferdig... Inntil videre koser vi oss med litt trangt kjøkken med åpne hyller – og fine Figgjoserviset!

8 kommentarer:

MissLucy sa...

åååå, det nydelige servicet er jeg vokst opp med! Men hos oss var det i daglig bruk så lenge at jeg son tenåring synes det var gammeldags, og så ble det vel gitt til et loppemarked på 90-tallet tenker jeg :-(

Datt sa...

Ah, det serviset er så herlig! Og så klart og fint det der var i fargen! :)

Seksti delt på fem sa...

Clupea er veldig veldig fint - svigerinna mi har, og jeg blir litt glad hver gang vi spiser av det.

Blir moro å se hvordan huset deres blir - kjenner jeg har veldig lyst til å komme innom en gang altså! Veldig, veldig lenge siden sist!

Og du - jeg blir alltid så glad når jeg får kommentarer fra deg - du er så fin og god og snill, er du!

Mange klemmer!

Cathrine sa...

gleder meg masse til å se hvordan det blir hos dere:)
Arbeidsrommet ble knallfint! FOR ET GULV:)
tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, og ja jeg skjønner hva du mener med at det kanskje er litt anderledes i hjemmet vårt en hva man får inntrykk av i bladet. Jeg elsker jo detaljebilder og forandrer VELDIG ofte:)
Ønsker deg en super onsdag!
klem Cathrine

Strikkedoktor'n sa...

Det serviset har de nyyydeligste fargene! Helt i orden med åpne kjøkkenhyller når dette kan vises frem :-)

Kristin sa...

Så morsomt at han fant noen deler av serviset til deg! Vi snakket jo om det da jeg var hos deg. Min favoritt var eggeglassene! Veldig veldig koselig :)

Frk.K sa...

Knallfint! For en snill og omtenksom pappa :-) Lykke til med oppussingsprosjektene.

Lidyll sa...

Kjempe fine!
Heldige du sombåde fikk hyggelig besøk og fin gave!:)

Flott søndagskveld til fine du:)

Klemmer fra meg