02 oktober 2012

Nonstopbadet

For en gangs skyld lar jeg meg utfordre av NIB! Jeg synes alltid det er så innmari inspirerende å se hva andre finner på i utfordringen. Samtidig så er ikke jeg noen merittert stylist akkurat, så jeg synes sjelden jeg har noe å bidra med. Og nå som vi akkurat har flyttet inn i nytt hus så er ting uansett litt på halv tolv, så jeg synes ikke noe som helst er utfordrings-verdig.

Ikke det at badet her er så veldig spennende, heller, det er fra 1999 eller 2000 eller noe og helt streit hvitt med noen dillete blå dekorfliser her og der. Men uten fungerende varmekabler, og med uhensiktsmessig planløsning, så det står ikke så langt bak på liste over ting vi må gjøre noe med.

MEN: Det gamle rekkehusbadet vårt, som vi totalrenoverte, det håper jeg kan være til inspirasjon for andre. Vi hadde lyst på et bad som ga oss et skikkelig kick hver morgen, som gjorde det gøyalt å stå opp, gøyalt å ta kveldsbad og gøyalt å pusse tennene. Et fristende bad der man både kunne dusje, ta et bad, være på do og klippe tåneglene (gjerne samtidig). Utfordringen var å få til det på bare 3,2 kvadratmeter...


Vi tok sjansen og gikk for et fargesterkt bad med knallrøde, runde knappefliser. Fliser som både er  gode å gå på og morsomme å se på. Badet er jo et rom som det er kostbart å renovere, sånn at man vanligvis safer med nøytrale farger. Men vi kom til at vi først og fremst lagde bad for vår egen del. Og dernest tenkte vi som så at om vi gikk amok på gulvet, så var det en flate det eventuelt var lett for neste eier å legge noe oppå. 


Men gjett hva? De nye eierne liker visst nonstopbadet, de også. :-) 
Det synes vi er ekstra hyggelig.


Thor Andreas sin gamle badebamse og de andre badedyrene prydet badekarkanten og sørget for nok en fargerik bade-vitamininnsprøytning. 

Badekaret er bare 130 langt, dermed fikk det plass på tvers på det lille badet. Både det og knappeflisene ble forresten levert av Bad&Flis i Oslo, men jeg lurer på om ikke de har lagt inn årene siden den gang. Hvis ikke, kan jeg anbefale dem - de sto for totalrenoveringen og gjorde en utmerket og veldig grundig jobb. Og ble attpåtil ferdige før tiden, hvilket var relativt viktig siden jeg var høygravid og vi var ganske klare for å ha badet ferdig før lillebror meldte sin ankomst...

Når vi skal renovere bad denne gangen, går vi muligens for noe helt annet. Derfor gleder jeg meg til å se alle de andre bloggerne som har latt seg utfordre til å vise frem badene sine! 


11 kommentarer:

annikken - osloliv sa...

Jeg DIGGER det badet!!
Hadde også vært happy om jeg flyttet et sted med det:)

Datt sa...

Ooooooij, det var dritkult, digger knappegulvet!! :D

Lidyll sa...

Ja dette badet husker jeg!:)
Synes det gulvet er så kult!:)

...herlige med litt fargekick om morgenen da:) Hos meg måtte det nok vært en annen farge..men akkurat det knappegulvet er bare så kuuuuult!


..kanskje det har noe med at jeg er så glad i prikker..*fnis*

Sender deg en høstklem

s h i n e d e s i g n sa...

Knallfint bad!!! V safet da vi pusset opp vårt....så kjeeeedelig! Heier på deg :-)

Lotta sa...

Kjempe stilig!!!!!

LoppeLiva sa...

Oi! Liiker!
Det var litt utenom det vanlige, på en veldig positiv måte.

Skjerstad sa...

Råstilig bad !!
Likte den knalle fargen og det kule gulvet ;)

Janne

Stines Hjem - Livet på landet sa...

For et fantastisk gulv!!!!

Ingrid sa...

KJempekult!

Anonym sa...

Veldig fint! Og liker tankegangen!
Jeg leter etter slike runde fliser selv, hos hvilken forhandler fikk dere fatt i de?


smileull sa...

Hei alle sammen og takk for hyggelige kommentarer! Til Anonym: Det var Bad&Flis i Oslo som sto for totalrenoveringen av badet. De leverte også flisene. Men jeg mener å huske at vi så runde fliser også hos Modena flis. :) Håper det var til nytte!