28 oktober 2012

Det må bli verre...

... Før det kan bli bedre...

Jeg rydder på hjemmekontoret, og kaster med hard hånd. Det er ikke så lett for en hamster, men det går. Og det føles digg! Alt sorteres og puttes i like esker fra IKEA. Og utgamle kontoutskrifter, trolldeiginspirasjonsutklipp (!) og takkekort forsvinner. Akk, så deilig!

Når lyset kommer i morgen, skal jeg få tatt bilder av ferdig resultat. Ja, det vil si: hvis jeg noensinne blir ferdig med å sortere her inne, da... ;-)

5 kommentarer:

Lene sa...

Gidder du å rydde og sortere her og? Hehe. Altfor mye saker her og. Burde nok ha kasta/gitt bort en god del. Ja ja. Kanskje en vakker dag :-)

annikken - osloliv sa...

Hihi, trolldeig kommer jo sikkert tilbake en gang. Kona til farfar lagde sånne mennesker til å henge på veggen husker jeg:)

Fargebarn sa...

Så flink du er. Må bare komme her når du er ferdig...thiji

Øydis sa...

Tror trolldeig snart får sin renessanse! :-)

Seksti delt på fem sa...

HERLIG med rydding! Føler nesten at man har renset sjela litt når de gamle kvitteringene og betalte regninger fra nittenhundretallet har blitt klastet *ler* Jeg har nettopp kastet kvitteringene for IKEA-kjøkkenet vi installerte i 2000. Like greit, kanskje. Garantien har til og med løpt ut.

Mer rydding på gang her også - jeg er i siget! Og har jo forsåvidt massevis av tid.

Og du - jeg blir så innmari glad av kommentarene dine "hos meg" - det er jo liksom du som er den kreative inspirasjons-kule-dama, da! Jeg er bare en sånn helt vanlig dame, jeg.

Mange klemmer!!!!1