30 april 2012

Verandainnvielsen

Puh!
Selv om det er moro å rydde og ordne, er det jammen godt når freden senker seg etter en lang fotodag.

TUSEN takk for alle gode innspill på forrige innlegg. Mange av dem tok jeg til følge og det var veldig nyttig å få litt andre synspunkter på ting. Man ser seg jo litt blind på sitt eget hjem. :) Tripptrappene røk ut, selv om vi var veldig i tvil. Det er vel omtrent utelukkende småbarnsfamilier som er i målgruppen her, og en del av dem vil vel kanskje lure på hvor kidsa skal gjøre av seg? Tok noen bilder med stoler også for sikkerhets skyld. ;)

Når det gjelder lampa over spisestuebordet, er den ikke helt sentrert. Vi kom til at det var viktigere å få frem gulvplass enn å ha lampa midt over bordet. Det er ganske irriterende at den ikke er det! På den andre side: Vi bytter ofte om på vinter/sommermøblering pga peisen. Og når vi har sofabordet der, er lampa midt over det. :)


 Nå sitter jeg på den nystylede verandaen med lun og god ullgenser, ullsokker på beina og beina høyt. I dag har vi spist middag her oppe også. Utrolig deilig å ta i bruk uterommet igjen etter en lang vinter!




I år går det i naturtoner på verandaen. 
Og planter, masser av planter. Jeg er kjempefornøyd med hvordan det ble sammenlignet med hvordan det så ut i går! :) 


Etter et lite blomsterraid i formiddag ble det margeritter og krydderplanter, i tillegg til epletreet og humlen som sto her fra før. Samt at syrinen som jeg kjøpte på lørdag fikk sin plass her. Det var lurt, den hadde ikke kommet til sin rett nede i hagen.



Er veldig spent på epletreet i år – før om årene har det langtfra hatt så mye blomster! Kanskje bare et par, og mye, mye senere på året enn nå. Kanskje vi til og med får epler? Det er jo noen epletrær i nabolaget (men kanskje litt for langt unna?) 






Utsikten. Fjordgløtt! Vi ser Bygdøy med Oscarshall, Fornebulandet og videre vestover mot Asker. Ja, og så ser vi pipa på Aker sykehus, såklart :D

Litt uflaks med været hadde vi. Ganske regntung himmel på disse bildene. Men som potensielle kjøpere forhåpentligvis vet, dette er Oslo og her er det tidvis regn. ;) Nå i kveld, derimot, er det knallblå og vakker kveldshimmel, med månen høyt på himmelen.

På grunn av regnet kommer jeg til å sende megleren noen flere verandabilder enn det som fotografen tok. (Tror kanskje han bare tok to-tre bilder, jeg fikk se gjennom bildene på kameraet og det var ikke mange fra verandaen...) Kom gjerne med synspunkter til hvilke jeg burde velge ut! :) Jeg tror jeg stemmer for de to som er store (altså øverst og nederst blant bildene som er over her. Eller kanskje det rett under her? )

I tillegg tok jeg noen flere nå i ettermiddag når sola tittet frem. Det hadde jo vært fint å ha med litt sol.
Her kommer de:





Helt ny vase, fra TGR. Til den nette sum av 30 kroner. Kjøpte en hvit også. :) 








Veldig, veldig fint å jobbe på verandaen. (Men litt kaldt nå som sola har gått ned!) 
Så nå går jeg inn for kvelden. Snart klar for å krype under det store sengeteppet. :) 



3 kommentarer:

Louise sa...

Så fine bilder! Ser ut som en balkong hvor det er deilig å oppholde seg. Tipper evt. kjøpere ser potensialet til tross for regntunge bilder. God plass og utsikt er en sikker vinner, vil jeg tro.
Og bildene i innlegget under her: dere har et fint hjem! Digger fargene:-) Gleder meg til å se hvordan dere får det i deres nye hus.
God 1. mai!

Refleksjon på livsvegen sa...

Herleg plass!

Lykke til med salget!

God 1.mai :-)

Guro sa...

Utrolig fine bilder ! Både fra verandaen og fra resten av huset. Blir spennende med salg, forstår det sånn at markedet er ganske varmt for tida. Jeg synes kanskje det øverste store bildet og det siste store bildet av verandaen er de som viser best hvor stor den er.
Legger merke til at dere har eplemost fra byens bryggeri (Mack i Tromsø). Jeg er så glad i den med kullsyre, den minner meg litt om apfelschorle som vi drakk mye av i Tyskland, den er bare litt sterkere i smaken. Den røde varianten er også god!