27 april 2012

Stylingtips ønskes!



På mandag allerede kommer fotografen – og det betyr boligstyling. For første gang har ikke megleren forsøkt å selge inn en egen boligstylist, og det er egentlig like greit, for de som har vært inne i bildet når vi har solgt tidligere, har stort sett sagt "rydd i bokhylla og kjøp noen nye håndklær" og fakturert femtenhundre for det.











På den andre side er jeg ganske mye mer opptatt av saken nå enn både sist vi solgte (for fire år siden) og i alle fall enn gangen før det (for åtte år siden.)  Og derfor leter jeg etter inspirasjon. Selv om det er mye jobb å flytte, er det jo gøy også! Pepres gjerne med inspirerende linker og ikke minst gode tips!  Jeg har to hovedtanker: 1) Smått dill vises ikke på bildene, og 2) Jeg skal ta testbilder selv på søndag for å se hvordan ting funker, for så å endre hvis det trengs.

Bildene i innlegget kommer alle fra Alvhem Mäkleri & Interiör i Gøteborg. De har spesialisert seg på gamle leiligheter i utvalgte deler av byen, og styler leilighetene veldig personlig. Det synes! Noen av bildene synes jeg ville blitt litt for mye i finn-sammenheng, men som inspirasjonsbilder er de vidunderlige.

Inne hos Med et lekent sinn fant jeg også veien til Stadshem, en annen aktør innen personlig boligstyling. Kjempeinspirerende!

PS: Ville dere vist frem garderoben? Eller blir det for privat? Vi synes jo vi har verdens lureste garderoberom...

4 kommentarer:

Strikkelise sa...

Litt i tvil om jeg ville lagt bilde av garderoben eller åpne skap overhodet i prospektet, kanskje heller link til bloggen din? Hjemmet slik det ses i prospekt/nettannonse bør være ekstremt ryddig og veldig upersonlig.

Når folk først kommer på visning åpner de skap og skuffer, så da må det være strøkent inni, og ikke smekkfullt.

Svenske Benita Larsson (Chez Larsson) som du sikkert kjenner flyttet for et år siden, og hun viste en del om rydding før visning og det kom mange interessante kommentarer også. Damen er en rydde- og systematisere-gud.


ellers får man jo litt aparte stylingtips hos denne svenske mekleren, som drops utover kjøkkenbenken:
http://www.fantasticfrank.se/visa-bilder-hemnet.php?objekt=OBJ17365_1185283947

ReVinyl sa...

Vi har akkurat hatt fototgraf er. Fikk litt tips av både han og megleren. Fjerne alt personlig er noe som går igjen. Eks fotografier, shampoflaker o.l. Vi har ikke så mye blomster og planter, så det har jeg kjøpt inn. Fotografen ville ha flest mulig rene flater, så alt på kjøkkenbenken ble ryddet bort. Det var veldig interessant å se de ferdige bildene. For da ser jeg hva som skal endres til visningen. Vi tømte også leiligheten for møbler og ting, slik at den skulle fremstå som "større". Megleren anbefalte å ikke ha for mange ting inni skapene. Og ikke for mange sære ting, altså ting som jeg synes er kule ;) Men som kan skremme vekk gode borgere fra å by. Han sa mange henger seg opp i detaljer. Vi malte også hele leiligheten i påska. Vises at det har bodd en familie her i 9 år, for å si det sånn.

Vi skal ha visning til helga, og sommerfuglene har startet å fly i magen. Broren min var på visning på Majorstua sist helg. Der hadde leiligheten gått 1 mill over takts. Nå bor vi på Østsia av Oslo og her er det ikke samme trøkket, men litt over takst hadde vært fint.

Jeg synes bildene du har vist hjemmefra er så fine, så dette klarer du nok utmerket. Gleder meg til å se bilder!

Lykke til og fin helg!
Siw

Helle sa...

Jeg bor i samme borettslag som deg og har sett prisene i det siste, så dere får sikkert uansett en god pris :)

Jeg syns det er flott med personlig innredning. Sålenge det er nogenlunde moderne og lyst. Så kan man heller rydde bort det som er privat og masse løsøre. Men personlig er flott, sterilt og møbelkatalogaktig er veldig kjedelig!

Lykke, lykke til!
Håper dere vil trives i Tønsberg og at dere får en knallpris for rekkehuset deres.

Hilsen Helle i Tonsenveien.
(Har såvidt begynt å blogge)

Anonym sa...

lykke til med visning og alt som hører med. Da vi solgte for 2 år siden orket vi og hadde ikke så mye plass til å rydde unna møbler, så det ble en mye mer personlig stylet leilighet enn det som er standarden på finn. Det gikk imidlertid veldig fint, og vi fikk flere kommentarer på de fine bildene og interiøret. De som kjøpte ville gjerne kjøpe spisestuen og noen stoler også men de har vi tatt med til nyhuset! Jeg tror folk er litt lei den upersonlige stylingen, så kjør på med personlighet sier nå jeg! Men det må være ryddig og fint. Det samme gjelder garderober, innsiden av kjøkkenskap m.v. Det er fint med ryddige bilder som viser hvor praktisk det er.