16 januar 2012

Climb-in-garderoben

Det er jo så fornemt med walk-in-garderobe. Det har ikke vi. Derimot har vi climb-in-kott! Over trappa opp til andre etasje er det en bod, som egentlig er relativt stor. Og for å utnytte den best mulig har vi fylt den med vegghyller, et høyt trådkurvstativ og stenger til å henge kjoler og skjorter på. I tillegg til at det står kasser på gulvene. Vi får faktisk plass til nesten alt av sengetøy, håndklær og tøy til hele familien, både sommer og vinter, her inne. Det er topp å ha alt samlet på ett sted såpass oversiktlig!


Det er vanskelig å få til bilder som viser hele rommet - for det er rimelig lite. Slik ser det altså ut når vi gløtter inn. Vanligvis henger skittentøyposen på den loddrette veggen rett frem (ned mot gulvet.) 


Trappa under går i vinkel, og det gjør dermed også gulvet i climb-in-kottet. Den øvre delen er rett og slett bare skrå, uten trappetrinn, så der har vi bare satt tøflene våre.



Sommertøy... og en liten Frithjofhatt :) 

Plass til kjoler. Og på en vaier på innsiden av døra henger skjerf og solbriller. 




For å utnytte plassen best mulig ligger sengetøy og håndklær sidelengs i hyllene. Ikke like oversiktlig og ryddig, men det gir definitivt plass til mer enn om vi skulle hatt brettekanter. 




Mesteparten av gulvet dekkes av to høye trådkurv-stativer. Med for eksempel polkadott-badedrakt, enslige sokker, utvokste bunader og maleklær. Og helt vanlige klær. Til høyre: Fint system blant mors bluser. 



Kleshengere med strikket eller heklet trekk. Helt, helt genialt. Tar mindre plass - og holder klærne på plass. Skulle vært kleshengerstrikker i et annet liv. 




Noen bokser til tilbehør og sliktnoe - det kommer alltid godt med.

Så gjelder det bare å alltid holde fin orden og alltid være á jour med klesvasken. Det klarer vi naturligvis til enhver tid. Jepp!

10 kommentarer:

Guro sa...

herlig med et smileull-innlegg! Godt nyttår Ü
Dette klesrommet så helt genialt ut. Hadde walk-in garderobe da vi bodde i Berlin, det var veldig greit sammenlignet med klesskap.

Lene sa...

Åh, jeg vil og ha det sånn! Hehe. Har noen kott i huset jeg og. Kanskje jeg skal gjøre det om til garderobe? Takk for tipset ihvertfall! :) Kjekt med ting samlet på ett sted. Enig :)

Klem Lene

marie sa...

Så godt å se deg. Og et slikt kott er jo genialt. Me like!

annikken - osloliv sa...

Åååå, kottet hvor mamma og pappa alltid gjemte julegaver:) (Tror jeg har kommentert det før, men vokste altså opp i samme borettslag som sønnene dine gjør.) Verdens beste sted!

Fascinerende å se at innredningen er helt lik, med tretrinn og det hele. Vi oppbevarte også skittentøyet i en kurv som står inntil den veggen:)

Line Kristine sa...

Så snedig å ha alt samlet! Da gjør det ikke noe om rommet er lite, så lenge man får så mye inn der likevel :)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Å jeg skulle ønske vi også hadde et slitt kles/oppbevaringsrom. Dere utnytter plassen på en fantastisk god måte! Yay!

Håper alt ellers er vel, gøy med innlegg fra deg igjen ;)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Haha ikke slitt rom, men et SLIKT rom! Det var det jeg mente..

Louise sa...

Yey, innlegg fra deg igjen!
Det ¨må være utrolig deilig med et slikt climb-in-kott! Hverdagsluksus på en ikke-vulgær måte.
Og så mange fine kjoler du har:-)

Ha en fortsatt god uke.

Sofie sa...

Takk for hilsen paa bloggen min (er det ikke det man sier her i bloggverden?) fintfint kott, skulle oenske jeg hadde et saant da jeg var liten. <3

hurlumhei sa...

Artig å se! Det går vel an å lage tellekanter sideslengs også, om man bretter omvendt? Og HELT ENIG om kleshengerne, jeg har tenkt til å bli kleshengerstrikker i løpet av året, faktisk. Det er det eneste som duger om man skal henge opp kjoler som også er strikket...