03 september 2011

Bryllupsfotograf for en dag

Jeg har vært så heldig å være bryllupsfotograf i TO brylluper i august. Det er både en stor ære, veldig morsomt og veldig skummelt på en gang. For det er mye som skal klaffe, og om det ikke klaffer, så får man ikke muligheten om igjen!

I det ene bryllupet, til min gode venninne Stina (sjelden så oppskjørta som bloggnavnet vil ha det til) og hennes mann Øystein, skulle jeg i utgangspunktet bare ta selve brudebildene, men utnevnte meg selv til fotograf for hele dagen når jeg likevel var der. Det endte i to tusen bilder som jeg etterhvert fikk skrapa ned til 450... Og her er et ørlite utvalg av det nydelig og veldig forelska brudeparet! Enda flere bilder har Stina selv på sin egen blogg. Ta turen der, for hun har valgt ut de fleste av mine favoritter!

 






 


 


 

Tusen takk for at vi fikk dele dagen med dere!

Det andre brudeparet har jeg ikke fått bearbeidet bildene av enda. Det er et prosjekt for helgen! :) 

9 kommentarer:

Strikkelise sa...

Så masse fine bilder! Likte særlig godt det av buketten der han ser opp på henne og de to snuppene som dingler med bena. :)
Heldige de som har deg som bryllupsfotograf!

Lykkelinn sa...

Åh, nydelige bilder! Jeg har tatt noen sånne oppdrag, og vet alt om hvor nervepirrende det kan være. Disse var utrolig flotte, jeg bare elsker det første med ringer og bruden i bakgrunnen! Tenk at et bilde uten ansikter likevel kan gi så god stemning!?!?

Monstermønster sa...

Veldig, veldig flotte! Heldige brudepar som har så vakre bilder fra dagen, du har gjort en kjempejobb!

chili og kjærleik sa...

Så fine bilete, og det må jo vere supert å ha ein fotograf som ein kjenner såpass godt - så er ein litt på "nett" liksom. Du er kjempeflink bak kameraet!!

Seksti delt på fem sa...

Hm, jeg lurer på om jeg skal gifte meg en gang til bare for å invitere deg som fotograf... Nydelige bilder og nydelige mennesker!

Signe sa...

Så fantastisk flotte bilder du har tatt, bra jobba :)

Klemklem
Signe

Lidyll sa...

Vakre bilder!
....så flink du er!*smile*

...åh, nå fikk jeg lyst til å gifte meg...er jo så gifteklar her jeg sitter at jeg kunne hatt bryllupet klart på en uke!*hihi*

KLem klem

kristin sa...

så flotte bilder! flink med kameraet! nydleig brud og følge!! hvor, hvor, hvor er den super fiiiine røde prikkete kjolen fra???

smileull sa...

Takk for alle veldig hyggelige kommentarer! :) Alltid kjent med fine kommentarer på bilder. Til Kristin i siste innlegg: Jeg aner dessverre ikke hvor den prikkete kjolen er kjøpt, men du kan jo ta turen inn til bruden og søsteren/forloveren hennes på oppskjorta.wordpress.com og spørre. :) Enig i at den er supersøt!