07 august 2011

Sommer i stua

Jeg har ikke fått til å blogge de siste ukene. Det har vært så mye tanker, så mange tårer og så mye uro. Men nå slipper det taket, litt etter litt. Blant annet hjulpet av mange omsorgsfulle, kloke og gode kommentarer på forrige innlegg. Jeg har gjemt kommentarene deres i hjertet! Og det har vært veldig godt å vite at det jeg skrev har kunnet trøste noen også. I den grad det går an å finne noen trøst.

I går ble det også noen tårer - men det var fine, gode gledestårer i et veldig, veldig hyggelig bryllup! Noen bilder derfra kommer nok etterhvert, om jeg får lov av brudeparet. I tillegg til å få være gjest fikk jeg nemlig den store æren av å være bryllupsfotograf! Veldig utfordrende, og veldig, veldig morsomt. :)


For et par uker siden ommøblerte vi stua. I lang, lang stund har spisebordet stått foran stuevinduet vårt, og det har stjålet mye lys. Nå byttet vi om på spisestue og dagligstue, og fikk mer plass og mer luft. På en måte har vi tatt hele stua i bruk igjen. Kjekt!


Vi har hatt en liten by på spisestuebordet. Kjekt med digert bord, så får både brannstasjonen og politistasjonen, brygga og barnehagen nok plass. 


Blant sommerens bruktkupp var dette fatet i en fantastisk grønnfarge, som jeg fant hos den kule bruktdama ikke langt fra hytta på Justøya. 



Og omsider har jeg også bukket under for bokstavpresset. Typografi er noe av det morsomste med å studere grafisk design. Og en A fra et gammelt skilt, som jeg fant i en bruktbutikk ved Blokhus i Danmark, fikk bli med hjem. A for Alfabet. 




Lysestakene er fra forrige Danmarkstur, i november. Og Cathrineholm-bollen kjøpte jeg for noen år siden på markedet i Birkelunden.


Tellef tar en siesta i Siesta!


Stereobenken kom mye mer til sin rett nå som den fikk en lenestol ved siden av seg. Og stolen kom mye mer til sin rett når den fikk en stereobenk ved siden av seg. Med andre ord: Dette var en løsning vi likte. Sånn får det nok bli en stund! 

8 kommentarer:

monica (mollys bubble) sa...

Oj! Her var det masse fint! Kanskje fordi jeg har en forkjærlighet for rekkehus fra 60 tallet?! Legger meg til som følger hos deg jeg!
-monica :)

Bente sa...

Så godt å høre at det går bedre, Helene :) Og så flott stua deres har blitt! Jeg likte spesielt lysestakene i tre! Vet du hvilken produsent/butikk de kommer fra?

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Godt at du er kommet på plass igjen. Fint innlegg fullt av go`biter! JA nå er de værste dagene over, sjokket har roet seg litt, men fortsatt kjenner jeg på sorgen. Er litt ekstra omfintelig på vonde nyheter & hendelser..
samtidig er hverdagen her og livet må gå videre..

Masse fine innlegg nedover her, gleder meg til å lese! God mandag til deg!

an-magritt sa...

Vakreste bildene!!
Herlig stue og en enda herligere Tellef. ♥

Lidyll sa...

Så gøy å se-kjempe fine bilder av vakkert interiør, vakre ting og søte lillegutt dah!*smile*

..var forresten godt å vite at pakken endelig kom frem til deg denne gangen! Litt vel sent, men godt håper jeg>*blunkesmil*

...ønsker deg og dine en flott ny uke!
Klem fra meg

Høytrykk sa...

Så godt å føle at man har funnet rett plass til ting og at man er fornøyd! Fin stue dere har. Digger lysestakene!

Godt å høre at du har det litt bedre nå. Jeg har slitt med å komme ordentlig i gang med bloggingen igjen. Følte liksom at piffen gikk litt ut av meg etter det som skjedde på Utøya. Men det går seg til etter hvert. Livet går videre. Heldigvis får man nesten si, selv om det noen ganger føles feil når man vet at det er så mange som ikke fikk gå videre med sine liv...

Bildet med fuglen er kjøpt her: http://www.etsy.com/shop/yumiyumi

Ha en fin ny uke!

chili og kjærleik sa...

Herlig! Og Tellef har jo blitt skikkelig stor guttegutt! Nydelig!

Lillekatt sa...

For en fantastisk kul stue!! Håper det går bedre med deg, godt du har mange fine rundt deg ♥

Takk for titten hos deg, jeg legger meg til som følger og gleder meg til å besøke deg igjen!

Ha en fin dag!!