15 august 2011

Jeg elsker oppbevaring

Jeg tror dingsene og tingene eier meg, men jammen er det fint når det er system i dem. Det er det for eksempel ikke i kveld, nå ligger det ting utover hele huset etter helgens deilige fjelltur i Valdres. Og jeg MÅ rydde i kveld, ellers merker jeg at jeg får utslett.


Vaier på innsiden av kleskottdøra. Finfin til solbriller og skjerf. 




En av to yndlingskommoder. Og en yndlingskleshenger på veggen. Oppbevaring på sitt beste.



Det er da det er så kjekt med oppbevaringssystemer. Oppbevaring. Jeg digger det. Digger å sortere, kategorisere, kaste, brette, rydde, ordne.



Hvorfor er det da så himla vanskelig å komme i gang? Æsj!


7 kommentarer:

marie sa...

Vi er visst veldig like, ja. Digger når jeg kommer i siget og ser resultatet, men dog så vanskelig å få i gang.

Jeg kan jo gi deg et lite vennskapelig spark bak. :sparkar Smileullrompe*

chili og kjærleik sa...

I know the feeling! Hadde vore så mykje betre å berre trykke på ein knapp og "pling!" så var det ryddig. Men kanskje ikkje like tilfredsstillande då...

Også lid eg også av "hoppe frå prosjekt til prosjekt"-syndromet. Byrjar rydde i klesskapet (grøss!), også er eg plutseleg i gangen og heng opp ein knagg, også tørker eg av kjøkkenbordet også plukkar eg opp eitt plagg frå badegolvet. Resultatet er jo at eg føler at eg har rydda MASSE, men det ser like ille ut over alt!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Haha, ja der har du meg også. Jeg liker jo å rydde og organisere, egentlig, det er først da jeg virkelig kan slappe av. Men når jeg ikke får DET over meg så er det IKKE lett å komme igang..
Lykke til med rotet. Hvem av oss blir først ferig? Hihi.. SIkkert du ;)

Louise sa...

Oppbevaring og system. Rydding. De to første er jeg dårlig på, ekstremt dårlig. Men jeg er blitt flinkere med årene til å rydde. Inn i skap, skikkelig fulle skap;-)

Tror det er viktig å like det, så der har du sikkert en fordel. Lykke til!

Håper du har hatt en fin sommer:-)

Refleksjon på livsvegen sa...

akkurat, det å kome i gang er SÅ vanskeleg ;-)

Smygfisken sa...

Komme i gang er det vanskeligste. Å få besøk i helga var en god motivator for å få bort det grøvste. Jeg har feks rydda inn i skjenken som tidligere var tv-bord. Etter at den ble pensjonert fra den jobben har det nemlig vært arbeidsløst - mens det har rota uttafor. Et typisk paradoks hos folk som noen ganger føler de er i "tidsklemma".

Fargevandring sa...

Det er så mange fine og inspirerende bilder her på bloggen din:-) Visste ikke at det svarte fatet mitt er fra Cathrineholm..og jeg som er Cathrineholm-fan da:-) Knall blått fat hørtes også veldig fint ut! Nå tror jeg kanskje jeg skal henge opp en kleshenger på veggen! (inspirert)