31 august 2011

Bort med blomstertapeten

Takk for hyggelig respons på forrige innlegg! Jeg kan trøste de som er engstelige for blomstertapetens bortgang med at vi har spart noe av den: Inni kleskottene!

Men rent bortsett fra det, og bortsett fra gulvene, ble rommet helhvitt. Og for en forandring! Vi malte tre strøk på både vegger og tak i løpet av et drøyt døgn. Jeg kan vel si vi var relativt lei av maling da...


I arbeid: Grunning er gjort både i taket og på blomstertapeten.


Etter grunning: Vil det holde med to strøk? Nei, det tror vi nok kanskje ikke!




Tre strøk måtte til slutt til for å få dekket både tapet og tak. Men da ble det til gjengjeld veldig så hvitt og fint. Og lyst! 



Sengen skal byttes ut med noe som det er mulig å få tak i passende madrasser til. Den blir sikkert like god å hoppe i som denne gamle. Og se - til høyre har vi tatt vare på blomstertapeten, så vi kan mimre tilbake til den gang da. (Den er fra tidlig nittitall, så ekte retrokul er den faktisk ikke - enda!) 


 

Den fine, fine stolen kommer mye mer til sin rett nå. 





Og så fikk vi vinterstengt hytta og sagt hadet for denne gang. 
Vi sees neste år, krabber og måker og holmer og skjær! 




8 kommentarer:

Inger Johanne sa...

For eit fantastisk nydeleg rom! Kan godt tenke meg at de er pittelitt leie maling nå ja... Stolen var og heilt knallfin!

Klem

Beredilla sa...

Så mykje større det føles. Superdeilig. Bra jobba alle sammen, både malarar og barnevakt.

Strikkelise sa...

Snufs...
Neida. Det ble kjempelekkert og veldig rent og friskt. Og du har helt rett i at stolen kom mer til sin rett :)

Høytrykk sa...

Det ble jammen forandring! For et flott rom. Nesten litt sakralt over det.

Gøril sa...

Det ble veldig mye finere og lyst. Dere kommer nok til å trives så mye bedre der! Godt jobbet! Og skjønner godt at dere lengter tilbake på Sørlandet. For en fantastisk plass. Sukk... Godt vi får komme på besøk fra tid til annen :)

chili og kjærleik sa...

Det vart berre heilt fantastisk! Gratulerer med vel blåst maledugnad og FLOTT resultat!

Hildemiho sa...

For et deilig rom! Og det gjorde seg så absolutt som hvitt, ble så luftig og den kule stolen kom virkelig til sin rett!!! I like!
Klemmer

Anonym sa...

Så fint! Jeg er så glad på dine vegne - det ble utro,ig deilig. Og så er jeg så glad for at du begynte på Westerdals, du har virkelig øye for vakre visuelle detaljer klm