28 juni 2011

Hvite toner

De som har fulgt med på bloggen en stund, kan garantert ikke ha gått glipp av at jeg for et år siden malte pianoet turkis. Først var det slik: 



Jeg ble aldri fornøyd med den turkise fargen. Den var rett og slett altfor lyseblå, bortsett fra på kvelden og i indirekte blitzlys (som på bildet over, som altså lyver en del.) Så helt på nyåret hadde jeg en fridag der jeg malte både gyngestolen og pianoet. 

Det tok sin tid, men resultatet ble ganske befriende. 







Noen vil nok påstå at det er galskap å male et piano. Jeg er tildels enig. Men i vår ganske smale, påbygde rekkehusstue stjal det mørke pianoet veldig mye lys. Og hvis man ikke kan male pianoer man har fått gratis, hvilke pianoer kan man male da? ;-)




5 kommentarer:

Lidyll sa...

Hei søte du!
Jeg synes nå det er lov til å male det aller meste jeg da*blunkesmil*
..jeg mener, det ER jo eieren som bestemmer, og noen ganger kommer det et helt vakkert interiør ut av det å våge noe andre rynker på nesen av...jeg sier: LURT!*blunkesmil*

...nå synes i grunn jeg at pianoet var riktig så lekkert i turkis, men som du sier kan det jo hende bildet ikke viser fargen helt ordentlig...men en klassiker i hvit da! Lekkert*smile*

Håper du koser deg på hytta..her har jeg virkelig hatt litt å henge fingrene i nå i det siste..men jeg sender pakken avgårde til hytta di i morgen*smile* Har lagt oppi en liten ekstra overraskelse også...*hihi* Synes liksom du fortjente det, siden pakken har reist både hit og dit, men ikke ankommet deg ennå...og i tillegg at du ikke fikk med deg glansdagen... så en liten ekstra "trøste" ting fant veien oppi ja*hihi*

Fortsatt flott kveld!
Klem fra meg

by camilla jin sa...

Det er vel ingen lov som sier at man ikke kan male sitt eget piano?!?

Jeg synes også at den turkise fargen var helt fantastisk fin! Men det er jo hos dere pianoet skal stå, og er du mer fornøyd med hvitt, så er jo det det beste:) Uansett så ser det utrolig fint ut!

klem, c

g u r o sa...

Så kjempefint det vart! :) Og gratispiano er absolutt malbare! Slike lånepiano som vi har i hus, er derimot mest til å klunke forsiktig på.. ;) Vi passar på eit klenodium og ein fin arv for gode vennar som flytta langt av garde, og det er stas! Veldig kjekt å ha piano i hus!

Takk for dine alltid koselege kommentarar! Du er god!

Anita sa...

Hei! Så koselig blogg:) Jeg ramla inn hit helt tilfeldig og måtte jo legge igjen en liten hilsen:)
Kjempestilig piano!!
..og nå ble jeg visst følger nummer 100 :-D

by camilla jin sa...

Hei! Du har vunnet premie hos meg:) Send meg adressen din, så kommer den når jeg er hjemme fra ferie:)

klem, c