12 juni 2011

Blomsterfryd

I dag er det endelig sol igjen - men i dagesvis har regnet flommet ned i hagen vår. Her har det ikke gjort noen skade, tvert om - når jeg har vært helt eksamensoppslukt, har hagen passet seg selv og grodd i vilden sky. Og jeg rakk å ta noen bilder innimellom Illustrator og InDesign og trykkerier og annet.


Kaprifolen som vi plantet i forfjor begynner å vokse seg stor. 


Margeritter må jeg bare ha!


Forrige helg sådde vi en del frø, blant annet litt salater, agurk, erter og kruspersille. Ivrige planter kommer frem allerede! Og jordbær og mynte vokser rett opp mellom steinhellene på terrassen vår. De får bli. <3 



 

Lavendel som må vente enda noen dager på å komme i jorda... 


Snart, SNART! Da blomstrer peonene!




Mens disse rakkerne har det heldigvis vært færre av i hagen i år. Kan de ikke holde seg til å spise ugresset? Se, lille snegle. Det ligger like foran deg!

Nå er gutta mine på Larvikstur mens jeg har dypdykket videre i eksamensforberedelser og jobbing. Bare et par dager igjen nå. Alle blogglesere som har lyst og anledning er svært velkomne på Utbrudd, utstillingen til Westerdals! Den er åpen onsdag fra 10-18 i Fredensborgveien 24Q i Oslo sentrum. Ta turen og se på hva jeg og alle medstudentene mine har gjort det siste året!





4 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Lykke til!

god Pinse :-)

by camilla jin sa...

Herlige hagebilder! Digger fargene!
Og supert nerdeavsnitt om D700. Har lyst på selv! ;) Men er jo litt enig i at optikk bør skiftes før hus. Så klarer meg vel ganske bra enn så lenge, hehe:)

Lykke til på onsdag! Skulle ønske jeg kunne komme og se! Hadde det ikke vært for at jeg er sykmeldt, hadde det faktisk vært store sjanser for at jeg befant meg i Oslo neste uke. Men akk.. Jajaa, du får oppdatere oss på bloggen:)

klem, c

Datt sa...

Ah, ser ut som hagen din storkose seg med litt regn! Og du, kanskje du kan TRENE brunsneglene til å gå etter ugress??

Signe sa...

Fine bilder du viser frem :)
Og utrolig mye fine prikker borte hos Lidyll også, det var sånn jeg fant eien hit :)

Ha en finfin tirsdag!