23 mai 2011

Siste kjøp fra Purpur

Fine butikken Purpur ved Birkelunden legges ned i disse dager, og i dag var jeg innom for å se om det var noe igjen der på sluttsalget. Det var det faktisk, og jeg endte med to fine, gamle skuffer. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda, men oppbevaring får jeg aldri nok av (og skuffer bruker man jo som kjent til oppbevaring.)



Farvel, Purpur! Takk for et hyggelig bekjentskap, og lykke til med nye prosjekter til Krista.


Siden speilrefleksen har tatt kvelden, er det nå bare mobiler som duger til å ta bilder med her i gården. Det nederste bildet er tatt med den gamle mobilen, og de to øverste med min nye iphone 4 som ankom i helgen. (Og ja, jeg leker naturligvis med hipstamatic-app, som demonstrert på det nederste skuffebildet!) Merkbar forskjell, kan man si. :) 

6 kommentarer:

an-magritt sa...

Så utrolig vakre skuffer! De hadde en så fin patina. Og det ser ut som om 4eren tar flotte bilder. Jeg har en gaaammel 3er jeg. En treeeg en. Huff ja, det er jo lov å ønske seg.

Hagen din har blitt så utrolig koselig nå. Håper på å få ta en kopp kaffe der med deg snart. ♥

Lappesola sa...

hipstamatic app, sier du?? Det må jeg undersøke.

Hilsen Sol

duBedåre sa...

Tøffe værbitte skuffer! Som ser ut til å passe perfekt akkurat der de står, sammen med lavendel! Kanskje de kan få være "drivhus" for flotte planter i sommer?

Datt sa...

Fine skuffene, det var jo rett og slett et lykketreff at de hadde igjen noe så fint da! :D

by camilla jin sa...

Nyyydelige skuffer! Og kule sko! :)

Det hadde vært skikkelig sprekt av meg å male pulten gul, men det hadde nok ikke passet inn hos meg dessverre... Men mintfarge høres fristende ut:) Takk for tips!

klem, c

Louise sa...

Flotte skuffer! Den minste med de 4 rommene så spennende ut. Blir spennende å se hva du gjør med den.

Og hipsterbagger, det var et morsomt ord! Er ikke mye hipster jeg, altså, men jeg liker lerretsbagger:-) De kan jo brukes til alt..
Og ja, det var Darling Celemntine den ene der. Den med bokstaver er fra Deichemanske bibilotek:-)