22 mai 2011

Prikkulfs fødselsdag

Tellef ble tre år denne uken. Tre år, full av vannkopper, og stort sett full av futt også når han bare fikk ligge litt til lading innimellom. Vår morsomme, omsorgsfulle, skjønne lille fyr ble plutselig så stor!

Gratulerer og tusen takk, lille, herlige venn! <3



Prikkulf




I dyp konsentrasjon om bursdagens filmfremvisning, sammen med storebror og pappa. 



Verdens beste venner <3

Kameraet vårt virker som om det har tatt kvelden. Det oppfører seg som om batteriet er i ferd med å gå ut, selv om det er helt nyladet. Lager rare, sløve lyder, tar ikke bilder, glemmer å vippe tilbake speilet hvis det først klarer å ta bilder... Ja. Jeg tror det er i ferd med å levere sine siste pixler. Så nå må vi vente på feriepengene og håpe at de holder til nytt kamera. Det er Nikon D700 som frister... Veldig! Fullformat (vel, i alle fall digital-fullformat) hadde definitivt gjort seg. Men så var det optikken, da, som nok også kunne trenger en oppgradering... Og vi kan jo ikke godt svi av femti tusen, heller. ;)

5 kommentarer:

g u r o sa...

Så skjønn han var! Gratulerer med bursdagsguten! :)

Vi har forresten D700, og eg ønskar-ønskar-ønskar at eg kunne å bruke det! Trur nesten eg må melde meg på eit kurs. Her i huset er det mannen som har samla på kamerautstyr sidan han var 16, og det blir oppgradert innimellom... Eg er glad i å ta bilder, men har ikkje tolmod til at han skal drive å lære meg ting..hihi! Vil kunne det NO! No har han til og med kjøpt blitz, slik at bryllupsbilda han skal ta til helga skal bli gode nok... Eg har ikkje prøvd blitzen enno. Kanskje eg tør i morgon? ;)

Ønskar deg ei fortreffeleg veke!

by camilla jin sa...

Gratulerer SÅ mye med treåring!! Herlighet, så fort tida går! Syns ikke det er lenge siden han var nyfødt!

Kjipt at kameraet har begynt å skrante! Håper det årnær sæ ;)

klem, c

Trådsnella sa...

wow, tiden flyr. snynes nettopp han ble født, hehe.
Frøkna mi er snart et år.

Kjøpte nettopp nytt kamera vi også, men endte på en nikon d7000. mye å sette seg inn i men gud så gøy det er :)

Datt sa...

Hihi, søte, prikkete, bursdagsbarnet!

Den gode feen sa...

Skjønne Helene og skjønne Tellef! Tenk at han er blitt så stor. Fantastisk. Vannkoppar høyrer med. Prikkane er jo berre sjarmerandes slik på avstand. Me hadde ein omgong i haust. Eller tre omgongar rett og slett. Beint 14 dagar mellomrom mellom at den eine etter den andre vart smitta. Men nå er det over. Godt med alt som er gjort :)

Kvitmaling? Eg kjøper alltid utelukkande ferdigblanda kvit maling frå hyllene, ingen brekkfarge oppi. Enkelt og greit :)

Eg skulle liksom jobbe i kveld (på frivillig basis), men enda opp på tidenes surferunde i stadan. Nå får eg helle r rydde huset og slenge meg under dyna. Klem klem frå Linda (Framleis knalltakknemleg for bæreselen - den har jammen vore i bruk)