30 mai 2011

Nettlaus og bildelaus

Litt nettrøbbel, og kameraløs - da blir det dårlig med blogging, gitt. Selv om det er mye bloggverdig som skjer om dagen, egentlig! Jeg har malt gulvet på soverommet i helgen, blant annet inspirert av RomantiskRetro sine nydelige stuegulv. I den gamle leiligheten vår malte vi kjøkkengulvet lys grått, og det var fantastisk. Vi har egentlig savnet det hele tiden siden. Så nå ble det malings - men foreløpig ingen bilder.

I tillegg har jeg tatt fatt på den relativt store jobben med å klippe ut favoritter fra alle interiørbladene, og gi bort resten av bladene. Tror jeg har kommet meg gjennom en fjerdedel, kanskje. Og jeg rakk å knipse noen bilder før lukkeren på D70 tok kvelden før forrige helg.


Jeg <3 gamle kjøkken med skråskap! Hadde det i min første (leide) leilighet på Torshov (i Oslo) som student  - for øvrig samme leilighet som jeg bodde i da jeg var liten. <3


Kuttekniv kommer veldig godt med. Og se, for en hvit drøm av et soverom... 


Litt hageutklipp blir det også. Sterkt dominert av syriner, lavendel, peoner og roser. Hmmmmm. Bor det en landromantiker i meg som bare venter på å sprette ut? 


Se! Tom boks! 


Denne gjengen har gått gjennom knivens brutale prosess og er allerede gitt bort til to glade mottakere. :) 


- Hva? Et sånt hus, til oss? Tuntre, sa du? Og tømmervegger? Ja takk! :) 

4 kommentarer:

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Tusen tusen takk for din fine kommentar hos meg. Det er veldig viktig det du sier, ja, når jeg tenker på det så er det det jeg kan finne på å gjøre.. å sammenligne meg med summen av alle andres glans.. Selvfølgelig må det gå galt da. Slik kan man jo ikke holde på! :D Håper kamera blir bedre snart, nett stress OG kamera stress er kjedelig!
Jeg har vært altfor lite på besøk inne hos deg ser jeg nå. FOR en fin blogg du har, bildene dine er gode! Jeg kommer definitivt snart innom igjen.

Med vennlige hilsner fra Med et lekent sinn

Høytrykk sa...

Jeg burde også ha gått i gang med jobben å klippe ut det jeg vil spare på i haugen av interiørblader som bare blir større og større... Gleder meg til å se bilder av ferdig maleresultat!

Ha en fin dag!

Lidyll sa...

Ja, den jobben med å ta ut sider man liker av interiørbladene-og kaste eller gi bort resten...DEN kjenner jeg meg igjen i altså!

..hatt flere sånne store sjauer gitt-senes da vi flyttet i januar....kan ta litt tid..*hihi*

..gleder meg til å se hvordan resultatet fra milingen ble*smile*

Ønsker deg en flott ny uke!*smile*

Eva Mari sa...

Så spennende blogg du har! Og føler med deg med tanke på manglende tilgang... Har bestemt meg for et nytt og bedre liv mtp å legge igjen kommentarer og legger meg også til som følger!
Du finner en award fra meg til deg i bloggen min, Eva Maris.

Klem fra Eva Mari :)