25 mai 2011

En rosavegrers bekjennelse

Jeg har en greie med enkelte farger. Jeg liker for eksempel ikke særlig godt rosa. Fremfor alt liker jeg ikke alle forventningene til rosa og hvem som bør bruke rosa, og i alle fall ikke at det enkelte ganger bare er mulig å få tak i rosa. (Eller lyseblått.)

Men når det gjelder blomster. Da simpelthen ELSKER jeg rosa. I hele spekteret. Sjokkrosa gerbera. Dyprosalilla syriner. Knalle løytnantshjerter. Og sarte, pudderrosa peoner. Særlig peoner.

Så av og til må jeg bare ta inn i huset disse rosa herlighetene i store, store mengder. Selv om jeg innbiller meg at jeg ikke liker rosa.













(Bare ikke finn på å kalle meg prinsesse!)

16 kommentarer:

Hildemiho sa...

hi hi.. men blomstene var jo FINE. vakre vakre bilder.
klem fra en som absolutt ikke er rosavegrer.... i love pink. hihi

Monstermønster sa...

Hmmm, skal jeg bare kjøre copy-paste på teksten? Siden jeg kunne ha skrevet det samme?


Flotte bilder Helene!

an-magritt sa...

Jeg blir så slått av bildene dine!!
WOW!!! Så flink du er! Du har alltid vært flink synes jeg, men nå er du i en helt annen liga.

Blomstene er vakre, vakre de også. ♥

Datt sa...

OMG, veggpynten din, fineste ever!

NinaogOle sa...

Har kun ein kommentar: Amen! :)

Kaspara sa...

Heisan!
Så supertøffe skuffer fra Purpur du fikk kjøpt! De likte jeg veldig veldig godt.
Ja, jeg har litt "hang up" med noen farger jeg også men ikke rosa hvis jeg får den servert sammen med rødt eller kanskje oransje.
Nydelige blomster i rosatoner du viser og de asjettene på veggen er da superfine.
Fin kveld til deg!
Stor hilsen fra Kaspara

g u r o sa...

Hihi...
Då Anna var lita såg ho ut som ein gut, rett og slett. Men no..? Rosa i massevis! Det er faktisk mulig å venne seg til det. Eg er jo rett og slett kjempeglad i rosa, men hatar (evt mislikar veldig sterkt) alle prinsesseforventningane! Ja, så likar eg heller ikkje blinkesko eller barbie eller andre ting i samme sjanger.. Ja, for det er vel ein slags eigen sjanger? ;)
No har eg liten gut, men det er jammen like vanskeleg å finne fine klede til han...utan actionfigurar eller glorete bokstavar. Nei, takke meg til deilig, barnevenleg, dansk design! Der treng du ikkje å vere ENTEN søt ELLER tøff... :)

Og peonar.....mmmmm! Deilige for både auget og nasen! Gler meg til dei blomstrar i hagen min! :) :)

Ønskar deg gode dagar!

Ugla sa...

Er det ikke morsomt hvor forskjellige vi er. Jeg skjønner meg overhodet ikke på en del av fargene 'dine', men derimot elsker rosa ;-D

Louise sa...

Kunne ikke vært mer enig, faller også for rosa blomster, men sjelden for andre rosa ting.
Det var virkelig en flott samling fat du hadde på veggen der, 'smelt'... Sånne ønsker jeg meg skikkelig! Men har ikke funnet det på loppis enda. (Kanskje ikke så rart) Gleder meg til jeg får råd til å kjøpe noen på auksjon. Hvor har du fått fatt i dine?
:-)

The Smiths sa...

Jeg ELSKER rosa, kan ikke få nok, hehe. Godt vi er forskjellige=)

LIVS LYST sa...

Herlige bilder da!! Og for et fantastisk gøy navn på bloggen din! Det digget jeg ;O)

Liv

Høytrykk sa...

Så utrolig fine bilder! Jeg liker rosa, men i små mengder, i hvert fall når det gjelder interiør og klær til meg selv. Men med to små jenter i hus som ELSKER rosa blir det en del rosa her ja. Rosa blomster er favoritt hos meg også, sammen med hvitt.

Rosetrend sa...

Hoeres kjent ut at man kun liker enkelte farger naer de er paa bestemte elementer og objekter. Jeg er selv ikke saa glad i babyrosa, men paa peoner saa er det jo helt nydelig. Naar jeg tenker over det saa er det slik med ganske mange farger og ting...Godt vi har farger her i verden sier jeg, uansett!

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Hehe, morsomt! Blomster er vakre, nesten uansett farge :)

Haust sa...

Fantastiske peonar! Eg går og snarar rundt peonen i hagen som ser ut til å få mange blomster i år. Gler meg!!!

Ynskjer deg og dine ei finfin helg!

Hustvedts sa...

Det er godt å høre at det ikke bare er meg! Har lurt litt inni mellom... Rosa blomster er som regel ok, men velger gjerne andre farger om det går (f.eks oransje el rød gerbera, knallrøde roser, hvite syriner, osv). Den store planen er MANGE hvite pionplanter når vi får vår egen hage :-) ... og kanskje én knallrosa....?