20 april 2011

St. Petersburg II: Marked



Traskepause på russisk brostein.



Mer St. Petersburg: Bak den fargerike Spas Na Krovi-kirken (som virker å stort sett bli oversatt til det noe kronglete "Frelseren av blodsutgytelsens kirke" på norsk) lå det et lite marked. Ikke overraskende var det svært tilrettelagt for turister, men jeg klarte å motstå det massive presset om innkjøp av store mengder matrosjkadukker.



Imidlertid fikk Anna og jeg prutet litt på dårlig kopierte og rufsete monterte svarthvittfotografier, og jeg endte opp med tre som nok skal få plass på soverommet.



Mange av bildene var monterte på papp som var dekorert med avisutklipp og sprittusj, og de tippet litt over for min del. Men disse enkle, montert på bokrygger, var fine.



Jeg siklet litt på gamle kameraer, men kom til at det kanskje er like greit å ty til gode, gamle Nikon F80 dersom jeg opplever intens lyst til å fremkalle film igjen. Penger spart og rot unngått = fornøyd Helene.



Dette tror jeg kanskje var den morsomste souveniren jeg så. Enorme fargeblyanter med «St. Petersburg» svidd inn. Lurer litt på hvor ergonomisk utformede de er. Ser for meg mange uventede tegneresultater.

2 kommentarer:

madmohr sa...

Næmmen - det er meg jo! Finfine bilder frøken strøken! Jeg gjør som Ragne og låner bildet litt...:)

Kristin Øygard sa...

Jeg liker også :-) Fin blogg du har!