01 april 2011

Anatomiljøskadd

Jag nevnte jo plansjen fra Moster Olga i forrige innlegg. Det skulle jo egentlig være en middels stor plansje, hadde jeg tenkt, men så var de så innmari nusselige. Som malerier av bjørner i solnedgang eller arbeid på rismarkene i kina. Ikke helt infographics som jeg så det for meg, jeg tenkte kanskje et dyreskjelett eller noe. Men så fant jeg denne, og tenkte at jo, hvorfor ikke? Jeg hadde jo ikke kjøpt noe til min kjære mann enda, og det er klart at han måtte få sin egen plansje. Han har jo tross alt undervist i anatomi og fysiologi, og driver på hver dag med blod og luftveier og det som måtte være. Og så må jo podene lære litt om hvordan vi henger sammen.

Så da ble det denne.



Ifølge Tellef (snart 3) er det Tellef til venstre og Frithjof (snart 5) til høyre.
Min mor mente at det kanskje var en noe underlig ting å ha på stua, men mente at det var flott at fargene sto fint til sofaen.
Jeg er fornøyd med at mottakeren selv ble glad, og med at jeg fant en finfin plansje.

11 kommentarer:

duBedåre sa...

Fantastisk! Klart man skal lære litt anatomi mens man nyter ettermiddagskaffen! (o: Jeg hadde en periode en lang liste over hormoner, funksjon og produksjonssted hengende på veggen på do, rett og slett fordi det var noen minutters mulighet for pugging der inne av og til. Som en nyttig bieffekt kom besøkende venner ut derifra, med ny kunnskap og intrikate funderinger. Spør jeg romkameraten min fra den tia om binyrebarkhormonene, kan hun dem på rams! (o:

Datt sa...

Jeg synes i alle fall det ble knallkult, digger den!!
Og jeg ser du har lampa-som-skal-bli-min-når-jeg-får-råd over bordet fly blå, yeah, love it! :D Liker forresten bloggen din kjempegodt, slenger meg til som følger her jeg! :D

an-magritt sa...

Jeg kan se det ligner litt. På Tellef og Fritjof, altså. ;)

Fiine farger inni kroppen vår. Absolutt noe å ha på veggen. Jeg digger, digger det!!

an-magritt sa...

Og du har FL/y du også!! Yey! ♥

Monstermønster sa...

Fantastisk! Min kroppsfikserte sønn hadde elsket den. Kroppsfiksert blir vel litt feil, anatomiinteressen er stor, særlig tarmsystemet og hjernen er en stor hit.

Jeg gleder meg til å henge opp min kjære biokjemiplakat med alle biokjemiske prosesser i kroppen, men må vente til huset er klart og jeg kan henge på en stor vegg.

Monstermønster sa...

duBedåre:

Jeg kan vener og arterier i hundebein på latin, siden veterinærstudenten jeg bodde på ganga med på Kringsjå hadde hengt det opp på do :) Nyttig, nyttig ?

Stina - Oppskjørta sa...

Veldig stilig, og helt rett for dere!

Seksti delt på fem sa...

Hihi, herlig - men minner meg litt om kontoret til fysioterapeuten min *fnis* Passet jo godt inn i stua deres da, og så fin Fl/y du har. Kult med blått!

Fjeldborg sa...

God aften! Jeg kan meddele deg at du har vunnet trøsteperemie i lotteriet mitt som ble trukket i kveld! Du kan derfor gå i Eplabutikken min og velge deg en vimpelrekke. Send meg en e-post med ønsket ditt, også adressen din:)

Gooood helg!

Klem Ingrid

ohelene sa...

Kult! Ikkje anna å seie om det :D

smileull sa...

Jippijippijipippi, vant jeg i Fjeldborglotteriet!!!?!?!?!!!! :D H U R R A ! ! ! ! Du har mail! :D

Og gøy å høre om flere med anatomiske interiørutskeielser! Jeg er stor fan av å henge ting på veggen på do, der sitter man jo stadig vekk og kan lese for eksempel norrøne bøyingsmønstre: Armr-arm-armi-arms (entall), armar arma ormum arma (flertall, med forbehold om litt feil som for eksempel at o-en skal ha en liten kvist under...)