09 oktober 2010

Linosnitt på veggen

Forrige helg kjørte jeg til Ålesund for å hente møbler og diverse i mammas hus. Slitsomt å kjøre 16 timer på halvannet døgn, men gøy å få i hus bord, stoler, skap og annet! Dessverre har kortleseren vår tatt kvelden etter lang og tro tjeneste, så inntil jeg får kjøpt en ny må jeg nok vise noe fra forrige henterunde.



Dette bildet lagde jeg og klassen min på videregående våren 1998, i anledning 150-årsjubileet til Ålesund som by. Alle lagde hvert sitt linoleumssnitt fra byen. Mange fine arbeider her! Sekken brukte jeg som skolesekk da, og jeg plukket den frem igjen i høst da jeg skjønte at jeg trengte noe som rommet både mac og A3-blokker. Den har en gang tilhørt min onkel, ifølge påskriften inni.



Alle lagde hvert sitt bilde. Jeg lagde to, og av en eller annen grunn (symmetri?) ble bare det lille med på fellesbildet. Det andre er av en dør i jugendstil, og fortjener definitivt en ramme det også.



Flere bilder av det nye får altså komme etterhvert. Siesta-stoler og digert bord er på plass, og den gedigne sofaen er borte takket være finn.no! Inntil da: God helg og nyt høsten!

5 kommentarer:

Sofie sa...

Saa fint! Gleder meg til aa se bildene av den 'nye' stua!

Smygfisken sa...

så flinke dere var.
Husker jubileet, gitt. Veldig fokus på at vi skulle lage ting, så hele skolen ble sendt ut i byen for å tegne jugendornamenter.

MøbelPøbel sa...

Utrolig fin trappeoppgang! Likte gulvet så godt også..:)

g u r o sa...

Så gøy at du la att helsing hos meg, slik at eg kunne finne deg! :) -og veldig gøy at du kjenner til systra og mamma mi...eg var den litt anonyme storesystra..hihi!

Har faktisk besøk av mamma akkurat no, og ho veit godt kven du er, og har nettopp skrytt deg opp i skyene! :) Men det hjalp ikkje meg...kanskje veit eg kven du er, men eg kjem berre ikkje på det. :)
(Skal forresten helse masse!)

Uansett: Fin blogg du har! Koseleg å kikke! :)

Anonym sa...

Den sekken, ja,- det var nok mormor og morfar sin, som onkel annekterte til bruk på speidertur...