10 august 2010

Stort og nytt på Storo

Storo Storsenter hadde nyåpning i dag etter en årelang byggeperiode, og selv den selverklærte kjøpesentermislikeren smileull måtte ta turen i dag siden det tross alt ligger i nabolaget *og* jeg uansett skulle på postkontoret. Vel, jeg innrømmer at jeg likte det mye bedre enn før! Veldig mye større senter, og mange nye, flotte butikker som samlet sett gjør Storo mye mer interessant enn det var før.

Av favoritter jeg har savnet tidligere, men som nå er kommet, er:
  • Åhlens - hvis jeg trenger noen basisting til hjemmet, har de det som regel alltid der.
  • Platekompaniet - alltid hyggelig å ha noe bra å høre på når man vasker, syr eller generelt koser seg.
  • Kaffebrenneriet - nam. Tilnærmet avhengig, er jeg redd.
  • Traktøren - skikkelig namnambutikk for kjøkkenskrivere. Jeg er ikke egentlig noen særlig god kokk, men jeg liker å titte på fine kjøkkendingser likevel.
  • Kremmerhuset - litt for romantisk stil på mye av det de har for min smak, men jeg finner morsomme dingser innimellom. Som for eksempel denne kule puta som jeg kjøpte i vinter:

Ellers hadde de fått både sushi (superdyr, jeg blir neppe noen stamkunde!) og min desiderte favorittklesbutikk Noa Noa. Samt lekebutikken Sprell som jeg egentlig fremdeles boikotter etter en ekstremt lite trivelig kundebehandlingsopplevelse for tre år siden.

Om samtlige nye og gamle butikker innen interiørfeltet er det mulig å lese mer på senterets egne sider.

Det jeg savner er nok de mer snåle og rare, frittstående butikkene innenfor interiør. Men det skulle jo bare mangle: Dem vil jeg helst finne andre steder enn på kjøpesenter. ;-)

I sum: For den interiørinteresserte har Storosenteret løftet seg mange hakk!

12 kommentarer:

Mammadragen sa...

Unnskyld mæ - men førr ei fabelaktig pute - den var supertøff med det traktormønsteret!!!! Superlekker - I´m in love :)

Lykkelinn sa...

Herlig pute! Imponert over at du tok turen selv som kjøpesentermotstander, var det ikke mye folk og masse kaos?

Enig i butikkbeskrivelsene dine, og så er det vel sånn at kjøpesentre helst vil ha kjeder, fordi de er sikre husleiebetalere? En venninnne forsøkte å starte butikk med barneklær (også egendesignede) for litt siden, men fikk ingen napp på sentre. De ville heller ha Cubus og Kappahl, og vips så blir alle sentrene helt like...

Jannike sa...

sukk... jeg har en leilighet på Solsiden som jeg har leid ut etter at jeg flyttet nordover, men jeg savner helt klart stedet: Og savnet ble jo ikke mindre nå etter dette innlegget. Kanskje kan jeg ha det som hytte om noen år?!

Vi har forøvrig også den puta - kjempekul (og helt enig i at det er i overkant mye romantikk ellers på Kremmerhuset).

Daria sa...

noen ganger er det enkle det beste,vi bor i bygda og har 1 lite kjøpe senter men jeg føler at det er nok og om jeg er ut etter noe så drar jeg til byen og da er det alltid litt mer kos siiden det er en hel dag og ikke stress med barn...

fiiiin pute og kjempe søt gutt:)

Ugla sa...

Nå venter jeg bare på at de skal freshe opp Mortensrudsenteret litt, hadde gjort seg med et par kulere butikker der. Og jeg er ikke storforlangende altså.

Storo er det flere år siden jeg har vært, jeg hyperventilerer bare ved tanken på trafikkaoset som var der før, men det er kanskje bedre nå?

Haust sa...

Det hadde rett og slett gått meg hus forbi at du hadde flytta bloggen din, så no fekk eg litt lesing å ta att - og kose meg med! Du har så herleg stil!!!

God seinsommar! :)

Christine Sand sa...

Hei "Smilehull",

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen
---------------------------------
Christine Sand
Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
christine@feelgoodmail.no

Guro sa...

Hei og hopp!
Så knallfine farger det var på den genseren (jakken?)! Virkelig virkelig herlig Ü

siripirisiri sa...

Hei!
Digger puta og genseren altså!

Daria sa...

smile ull kan du ikke gi oss litt kurs om hvordan du får så fine bilder?

Mariann sa...

KJøpesenter har en tendens til å bli litt vel like.. Mer sjarm over bygater med mange forskjellig butikker. Nydelig pute ja!

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Wasir Ambeien Luar Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Stapler Stadium Parah Berdarah Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Infeksi Saluran Kencing Kemih Sakit Perih Keluar Nanah Berak Keluar Darah