05 august 2010

Smileull på blogspot - velkommen!



Jeg har flyttet! Heldigvis ikke fra det gode huset vårt og de fine menneskene der, men fra typepad og hit til smileull.blogspot.com. Her virker det som om jeg vil trives, og det håper jeg at både gamle og nye lesere også vil!



På den nye bloggen blir det litt mindre hobby og litt mer interiør enn på den gamle. Og som spent, fersk grafisk-design-student-to-be håper jeg også at jeg får litt studentarbeider å blogge om etter hvert.

Den gamle bloggen min finner du fremdeles på http://smileull.typepad.com.

3 kommentarer:

Annikken sa...

Så fin, varm, og god ny blogg!

Jeg kom over den gamle bloggen din for ikke så lenge siden, og bladde litt bakover i arkivet der. Og så ser jeg at dere bor i samme borettslag som jeg har vokst opp i, og hvor mine foreldre fortsatt bor! Var ikke lenger i tvil da jeg så hageflekken:) Disen er et fint sted, hvor jeg har vært veldig fornøyd med å vokse opp. Du skrev forresten om en gjenbruksstasjon i en post på den gamle bloggen. Hvor ligger denne hen?

Gleder meg til å følge interiørprosjektene her fremover:)

Monstermønster sa...

Tadaaa! Jeg følger med videre, og takker pent for god middag og hyggelig selskap!

Bente sa...

Grattis med gammel blogg på nytt sted! Jeg følger deg selvfølgelig videre :) Og synes forresten det er veldig hyggelig at du har begynt med hyppigere oppdateringer!