23 august 2010

Ny start - i boks!

I dag ble jeg student igjen! (For tredje gang, det er aldri for sent å utvide horisonten.) To år på Norges Kreative Fagskole blir spennende, utfordrende og morsomt. I den anledning har jeg investert i en pengebesparende dings: Ny, fin matboks som skal gjøre det fristende og gøy å ha med gode matpakker på skolen. Ellers er jeg stygt redd for at Oslo sentrums sushiutvalg vil gjøre dype innhogg i lommeboka.




Boksen er fra Blafre, og til jul ønsker jeg meg gul termos med rådyr på!

Giraffdrikkeflasken er Tellef sin nye - han har klart å bruke opp den gamle som han fikk til ettårsdagen. Er litt usikker på om han har skjønt forskjellen på drikkeflaske og hammer. Det har han etter sin mor, som mente at sigg-flasker fint kan brukes som gummihammer for å banke på plass setene i en Allykano. Det mener jeg ikke lenger. Hvil i fred, Sigg!

Og bak står min nye venn MacBook Pro, som jeg kjenner jeg kommer til å bli gode venner med på grunn av den fiffige styreplata (styreflata?)



Og nei, dette er ikke en slange som har buktet seg gjennom nysnø i måneskinn - men et nærbilde av bomullsquiltevatt som er tråklet sammen. Jeg fant ut at jeg hadde nok vatt liggende til å få ferdig mammas teppe dersom jeg bare klippet litt her og la til litt der. I og med at det var så digert ble det enklest å tråkle for hånd. Nå ligger det ferdig lag-på-lag, klart til quilting. Hvis det bare får plass i maskinen...

7 kommentarer:

Polkadots sa...

masse lykke til med studiestart :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så fin matboks og flaske :-)
Lukke til med studiet ditt!!

Monstermønster sa...

Lykke, lykke, lykke til! Inspirerende for oss andre er det!

Spirello sa...

Lykke til med studiestart! Termos fra Blafre står på min ønskeliste også :)

Slenger meg med som følger av bloggen din, jeg!

Lykkelinn sa...

Knakende fin matboks - og jeg er spent på å få se om du har noe inspirerende å putte oppi! Matpakker er ikke enkelt...

Lykke til som student, da!

Tea Kristin sa...

Lykke til med studiestart! :) Stod selv og siklet på en Blafre-termos i dag tidlig mens jeg sto i kø for å kjøpe meg en livsnødvendig iskaffe. ;) Og jeg gleder meg til tekstilkolleksjonen deres blir lansert - drømmer om fint sengetøy til både barne- og voksensoverom. ;)

Anonym sa...

Så spennende med studiestart! Lykke til!