05 august 2010

Mønsterfest på stua

I nest siste innlegg i min gamle blogg lovte jeg å vise bilder av hvordan fluktstolen ter seg innendørs. Den står ikke oppslått, det skulle tatt seg ut i den overfylte stua, men den passer ganske bra opp mot veggen.

Puta som skjuler seg i gyngeanda kjøpte jeg i sommer av den utrolig talentfulle Ulla som står bak eye2eye. Ulla er en tusenkunstner som kan lage hva som helst, innbiller jeg meg. Hun er kanskje mest kjent for å lage fantastiske meitaier, men også smykker, vesker, puter, slynger, hårbøyler og fuglene-vet-hva tryller Ulla frem.



Se bare denne nydelige ugleputa!
Og på stereobenken står et fat som jeg kjøpte på Purpur (en av favorittbutikkene mine på Grünerløkka) i vår, oppå en nydelig brikke som jeg har fått fra min venn Helga. Begge finnes det et bedre bilde av i forrige innlegg. Kjære Helga, jeg håper du driver og føder nå!


Sist, men ikke minst må jeg tipse om at Clas Ohlsson selger disse søte skålene til nitten kroner om dagen. Jeg brukte dem til store telys, men jeg vil tro at de passer godt til både godteri og syltetøy og hva som helst annet. Tror kanskje det er mulig å bli lei prikker, men foreløpig står de sterkt både i bakhodet, på kjøkkenet og i hagen her hos meg i alle fall. ;)

7 kommentarer:

Gunn sa...

For er herlig, fargerikt hjørne! Velkommen til Blogspot :)

duBedåre sa...

HURRA for at jeg fikk med meg overgangen hot til blogspot, og HURRA for en fantastisk fargesprakende heim du har. Blir glad av å se på bildene, kan bare ane hva dere 4 som bor der blir! (o:

Ha en fin fargedag!

Guro sa...

Jeg følger etter til blogspot, og følger deg videre her. Jeg er ihvertfall superfornøyd med byttet mitt til blogspot for en tid tilbake!

Lykkelinn sa...

Morsomt med mer interiør, selv om jeg håper du ikke legger hobbyene helt på hylla?

Knallfine bilder i hvert fall, og jeg gleder meg til mer fargesprakende inspirasjon her inne!

smileull sa...

Neida, hobbyene blir langtfra borte! Men de er i stor grad interiørrelaterte om dagen. Hekle pledd, sy sengeteppe, sy gardiner, sy puter...

Lappesola sa...

Velkommen tilblogspot. Og lykke ti med studier. Det høres spennende ut.

Sol

chili og kjærleik sa...

Lukke til med bloggbeiteskifte! Eg har også ei slik pute som ventar på fyll (to faktisk).